Å være seg selv.

?Bare vær deg selv.? Vi har vel alle fått dette rådet av noen ved et eller annet tidspunkt i vårt liv, men hva betyr det? Jeg blir frustrert når jeg ser menn som prøver å imponere jenter ved å late som de er, har eller gjør noe som ikke stemmer overens med virkeligheten. De forteller at de driver med ekstremsport, når sannheten er at de har hoppa i strikk en gang på sydenferie. De skryter av sine kulinariske egenskaper fordi jenta nevner at hun liker en mann som kan navigere på kjøkkenet, når sannheten er at de stort sett definerer et herremåltid som to grandiosa og en cola. De skryter på seg egenskaper, personlighetstrekk og ferdigheter som de ikke har fordi de prøver å imponere, fordi de prøver være den fyren de tror jenta vil ha.

 

Hvor mange jenter der ute har ikke latt seg imponere over den verdensvante fyren som forteller om alle de rette egenskapene og alle de rette ferdighetene på de første datene. Så innleder de et forhold sammen, tiden går, og etter hvert som dagene, ukene og månedene glir forbi kommer sannheten sakte ut i dagens lys. Så slår de opp, og når de blir spurt om hva som skjedde så er alt de kan si ?han var ikke den jeg trodde han var..? Stå for den du er. Noe av det verste jeg vet er når folk er en de ikke er. Jeg er lei av å være redd. Var redd for å være meg. Selvom mange folk prøver å imponere andre med å være prikk lik dem, blir de fort gjennomskuet av de personene som kjenner den best. Man skal ha venner som respekterer deg for den du er og ikke en du ikke er.
Det er ofte meningene til andre som spiller en stor rolle i hva du gjør, har på deg osv. men..jeg er LEI. Jeg avskyr at folk kritiserer meg for den jeg er, dette er meg, så du får ta meg for den jeg er eller drite i. Ikke kritiser andre før du har noe bedre å komme med. Alle har noe å komme med, ingen har noe som er bedre enn andre. Det er så tragisk å  kritisere hverandre for hva man har på, hvordan man sminker seg, hva man interesserer seg for, hvordan man har klipt seg, fargen på håret, hudfarge osv. Så, jeg hørte du var bedre siden du har lenger hår enn meg? for eksempel.

 

Hvorfor kritisere hverandre når en plutselig kan forsvinne?

 

Det beste er vel å være seg selv, ikke sant?

 

 

2 kommentarer

Postet av: summerparadise
Dato: 02.06.2012 Klokken: 17:16 - http://summerparadise.blogg.no


Helt enig i det du sier! Stå på! :)
Postet av: Hiba
Dato: 02.06.2012 Klokken: 17:21 -


Enig! Søte dere var/er på bildet :3<3

Skriv en ny kommentar