Jeg er tilbake!

Overskriften sier vel det meste: Jeg er tilbake! (vær grei og les hele innlegget, ikke scroll igjennom. Mye bilder på begynnelsen, teksten kommer under.)  Har ikke blogget så mye denne sommeren fordi jeg ikke har orket. Noen ganger skjønner jeg ikke poenget med en blogg. Altså, jeg tror ikke så mange er så fryktelig intresserte i hva du gjør om dagen, kjøper eller hva du spiste. Men selvfølgelig er det morro å skrive det! Been there done that. Jaja, uansett. JA sommer ferien! FØRST  var jeg på cruisebåt rundt i middelhavet fra Venezia (italia) til Bari (italia) videre til Katakolon (hellas) også til Santorini (Hellas) også svirra vi rundt i Hellas i Mykonos, Athen og Corfu også var det endelig et nytt land! Dubrovnik i Kroatia. Før vi landet i Venezia var det så knotete med å komme seg dit. Det føltes ut som om uka hadde gått allerede. Først landet vi i München og skulle være der en natt før vi tidlig om morgnen dro til Venezia og ble der en natt. Dagene var så lange! Hverfall når vi var der fra klokka 8 om morningen og la oss ikke før 11 halv 12 om kvelden. Vi bodde på et hotell som het Marconi. (Makaroni). Jenny (kjæresten til broren min visste hvor det var strand, men vi trengte å ta en båtbuss til Lido vedsiden av Venezia eller så ligger den i Venezia..jeg vet ikke. MEN SÅ BEGYNTE DET Å BLÅSE SÅ DET BLE EN MINI SANDSTORM! det var kult. 

kevin fant meg!

 

Denne turen gikk mye til shopping. Vi var på 1 utflukt i Athen. Vi var oppe og så på de gamle stein tingene vet du, et tempel på en måte. Det var så fint på alle stedene! Du vet jo ikke hvordan det så ut så, her er alle (nesten) bildene!

 

  ankommet båten!

ikke vær så blyg.

husker når jeg først så dette...woww!

utsikten utover venezia.

blekksprut..smakte som makrellbeautiful at night vakkert!

så blått!hellas (:

 ryddig rom


 haha vakkert!

 

Vi møtte også noen helt fantastiske folk! Vel, nå er to av dem litt drittsekker.. men uansett! Andre dagen badet vi og shoppa.. men jeg rakk ikke å dusje før vi gikk inn til Bari, så jeg gikk jo rundt der med saltvansskrøller. Et bord bak oss i matsalen satt det en norsk familie, men det visste jo ikke vi med en gang. "Se på den kjekke gutten!" hvisket victoria til meg og pekte på bordet bak vårt. Hun hadde jo rett, han var nå ganske så kjekk. hehe. Så om kvelden den..kan det være den andre dagen? sikkert. Da gikk vi opp på dekket om kvelden og så dem. Jørgen og Marius (to av de fire norske guttene) svirra rundt oss hele kvelden. Også når vi gikk forbi Tor og Olav så sa dem HEI til oss..hehe. Jeg gikk litt videre og satte meg ned. Da kom det to gutter forbi oss, han ene så ned på meg, så opp og smilte et rødmende smil. "Um, hva var det?" spurte jeg victoria. "Pff, jeg vet ikke. Han rødma i allefall!" Ja anyway neste dagen så skjedde det egentlig det samme. Badet men da var vi i Katakolon i Hellas. Shoppa litt og slappet av. Og så gikk vi på båten litt tidligere enn de andre siden vi hadde gjort vårt og hadde ikke noe mer å gjøre der. Etter middagen den kvelden var da vi møtte de fleste egentlig. Vi gikk opp trappa på dekket også hørte vi "Hello" bak oss. Da vi snudde oss sto det en hel guttegjeng og smilte. Og blant den guttegjengen sto han ene som rødma dagen før. Vi gikk opp til dem og hilsa. "Hi, I'm Hayden! What's your name?" "I'm Andrea. Where are you from?" "Australia, and you?" "Norway" også snakka vi bare mer og mer. Jeg hilste på alle. Han som rødmet het Johnny og var fra Florida. Han var så søt. Også gikk han bort til de norske guttene og fortalte at vi var norske..hehe også gikk de bort til oss.Gudamæjen så kleeeeint. Sånn ble vi kjent med de..hehe. Jeg ble så vant til å snakke engelsk at jeg snakket det HELE tiden. Tilogmed i søvne. Det vet victoria alt om.. hun spurte meg NÅR jeg sov: "Andrea, snakker du i søvne?" siden vi sov på samme rom den dagen. Også mumlet jeg noe på engelsk. "Åja, for jeg trodde du snakket i søvne." *facepalm*. Vi møtte også Connor, Alex, Nick og en annen småtass jeg husker navnet på. De var fra washington men bodde Belgia pga noe jobb greier. Andre dagen med dem lekte vi tag. Da jeg skulle demonstrere det til Olav (han ene norske) brukte jeg Marius som eksempel. "Først skal du slå en. (så slo jeg han i skulderen) Også skal han slå tilbake. (da slo jeg han igjen) Og sånn fortsetter det" (slo et par ganger til) de bare lo.. sånn gikk da dagan. Vi var med de samme hele tiden. Pluss noen jenter fra Usa. 

det var igrunn litt awesome siden det var bare hus på toppen av fjellet så det så ut som snø. Man måtte ta esel opp, men siden vi ikke var der så lenge, gadd jeg ikke å gå i land. Vakkert.blåånick ♥ 

♥johnny

hayden♥

 

 

Litt etter cruiset dro jeg til Amanda og kattungene hennes! Vi var i huddærn..meningen var vel å bade, ikke å sitte på land. Jeg sov hos hu og chillan med sjokolade i trynet.

det startet som barter..

jeg elsker katter! :)

 

 

 

timer å lage, sekunder å kommentere ~

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

Postet av: Veronica
Dato: 24.07.2012 Klokken: 23:14 -


så sykt fint ut på cruiset! :)
Postet av: o k i s a n d r a
Dato: 24.07.2012 Klokken: 23:22 - http://okisandra.blogg.no


så fine bilder!
Postet av: Helene
Dato: 25.07.2012 Klokken: 09:11 - http://frkbilmerkes-reiseblogg.blogspot.no/


Flott blogg du har, nydelige bilder :)Sjekk ut fotokonkurransen på bloggen min ;)
Postet av: Live
Dato: 25.07.2012 Klokken: 10:46 -


det så veldig koslig ut Linn<3 kjempe fine bilder!
Postet av: Amanda
Dato: 25.07.2012 Klokken: 11:33 - http://teenblogg.blogg.no


Haha ja Linn katten var våt! <3
Postet av: thisblogg
Dato: 25.07.2012 Klokken: 17:15 - http://thisblogg.blogg.no/


Koselig å ha deg tilbake pusen min<3 <3 ^_^
Postet av: Julia<3<3
Dato: 26.07.2012 Klokken: 02:18 - http://JuliaMaria98.blogg.no


Nydelig blogg!<3 hørtes ut som du har hadt en fin sommer!!<333

kommentere tilbake?<3

Skriv en ny kommentar