"Hva har dere gjort i hele dag?" bada..bada..og spiste og bada

På formidagen i går dro jeg til Synne for å spørre om vi skulle bade. Da jeg kom hadde hun alerede bada, men det gjorde ingenting. Vi gikk utenfor hotellet og begynte å bade. Hvem tror du var først uti? Ikke synne i hverfall. Så hele dagen gikk egentlig til bading og spising. Når vi møtte Aleksander (Alek) på hotellet, spurte vi om han ville bli med men NEEEI, han skulle bort om 5 min. Men han skal være med i dag da. Også spurte han hva vi hadde gjort i hele dag. Bada, bada, og spist og bada, svarte vi. Vi tok også en haug med bilder at vi hoppa i vannet! Som du kanskje ser.

Idag kjørte vi litt båt med Joakim og Sander, før vi dro til Lagunen for å bade. Med en gang jeg hadde fått av meg klærne og sto i bikinien, tok de tak i armene mine og dro meg ut i vannet. Det var kaldt og jeg landa nesten på en brennmanet..damn. Etter å ha blitt dytta uti flere ganger, flytta vi oss til brygga og hoppet ut i vannet og svømte videre til en trampoline-aktig ting i vannet. Etter å ha vært der en stund og bare chillan så kom ENDELIG Synne ut i vannet og kom bort til oss. Joakim, Sander og jeg svømte bort til isfjellet. Det var veldig sterk strøm så brannmanetene kom fort, så da vi skulle opp på isfjellet gjaldt det å komme seg så fort opp som mulig. Joakim dro seg opp først, jeg gikk på den andre på-stigningen og brukte alle mine krefter for å få meg opp. Jeg kom meg lettere opp andre gangen, da var jeg ikke så stressa for alle brannmanetene. Men Sander kom seg aldri opp, så han ga opp og dro tilbake til trampolina. 
Så i morgen skal jeg en liten tur hjem for å hilse på vennene mine, og en jeg ikke har sett på over en måned, Daniel. ♥ Drar tilbake hit på Mandags kveld, da forsetter sommermorroa! I hverfall det som er igjen av det.

posering much. 

beach babe.

"Jeg flyr jo!" - Synne.

mmm deilig! 

 

 

  • Timer å lage, sekunder å kommentere ~
  • Ingen kommentarer, ingen bilder ~ 

 

 
3 kommentarer

Postet av: stine12dans.blogg.no
Dato: 28.07.2012 Klokken: 00:32 - http://Stine12dans.blogg.no


Fine bilder <3
Postet av: Synne Holsve
Dato: 28.07.2012 Klokken: 01:56 - http://holsve.blogg.no


haha! det bildet da!!!!:):):)
Postet av: Katrine :D
Dato: 28.07.2012 Klokken: 09:39 -


Gleder meg til å komme nedover, så håper været holder seg :D

Skriv en ny kommentar