Blogg

Trening - dag 2, video

video:iphone 392

Vet vi ikke er verdens flinkeste, ihvertfall ikke jeg, men vi kjente det brant i magen når vi var ferdige. Det gjorde utrolig vondt i starten, men man blir vant til det liksom. 
Skriver korte innlegg nå, men jeg skriver det dere trenger og gidder å lese!

Lots of love!:* 

Trening - dag 1

Hei! Jeg vet jeg har ikke blogget på flere måneder, men jeg bestemte meg for å starte på nytt! Men å slette de gamle innleggene er bare stress, så de får bli der. Så påenmåte er dette en "ny" blogg. Og jeg starter den "nye" bloggen med en trenings måned! Det starta som et nyttårsforsett, håper på forandring ganske fort..det er så slitsomt å trene liksom.
I denne trenings måneden kommer jeg til å legge blant annet ut bilder av forandringene, maten og enkelte videoer av måter jeg foretrekker å trene enkelte deler av kroppen. Og bare pga jeg posta et lettkledd bilde, trenger ingen å kalle meg hore. Jeg viser hvordan den er nå. Sjekk bloggen hver dag for tips og alt mulig annet :)

Sånn er kroppen min nå. Slapp rumpe, litt skuldermuskler og litt muskler i armene takket være svømmingen.
Målet mitt er vel egentlig å få strammere rumpe pluss tydeligere former. Og så klart; flat mage.

:* lots of love!

1D

Nå er det en konkurranse på gang om at de som filmer flest si: WE LOVE ONE DIRECTION. Vinner billetter til Madison Square Garden i desember, i tillegg få møte guttene. Og vi trenger deres hjelp! Sammen med biebertrend.blogg.no skal vi møtes på operataket den 20.oktober for å rope det ut! Kontakt meg på 46461978 eller bli med på Facebook arrangementet vårt! Mer informasjon kommer senere. kontakt meg hvis du vil være med! Du trenger ikke en gang å like One direction, bare støtt oss! Tusen takk!

Mer informasjon kommer senere i dag.

-akopperud

"Hva har dere gjort i hele dag?" bada..bada..og spiste og bada

På formidagen i går dro jeg til Synne for å spørre om vi skulle bade. Da jeg kom hadde hun alerede bada, men det gjorde ingenting. Vi gikk utenfor hotellet og begynte å bade. Hvem tror du var først uti? Ikke synne i hverfall. Så hele dagen gikk egentlig til bading og spising. Når vi møtte Aleksander (Alek) på hotellet, spurte vi om han ville bli med men NEEEI, han skulle bort om 5 min. Men han skal være med i dag da. Også spurte han hva vi hadde gjort i hele dag. Bada, bada, og spist og bada, svarte vi. Vi tok også en haug med bilder at vi hoppa i vannet! Som du kanskje ser.

Idag kjørte vi litt båt med Joakim og Sander, før vi dro til Lagunen for å bade. Med en gang jeg hadde fått av meg klærne og sto i bikinien, tok de tak i armene mine og dro meg ut i vannet. Det var kaldt og jeg landa nesten på en brennmanet..damn. Etter å ha blitt dytta uti flere ganger, flytta vi oss til brygga og hoppet ut i vannet og svømte videre til en trampoline-aktig ting i vannet. Etter å ha vært der en stund og bare chillan så kom ENDELIG Synne ut i vannet og kom bort til oss. Joakim, Sander og jeg svømte bort til isfjellet. Det var veldig sterk strøm så brannmanetene kom fort, så da vi skulle opp på isfjellet gjaldt det å komme seg så fort opp som mulig. Joakim dro seg opp først, jeg gikk på den andre på-stigningen og brukte alle mine krefter for å få meg opp. Jeg kom meg lettere opp andre gangen, da var jeg ikke så stressa for alle brannmanetene. Men Sander kom seg aldri opp, så han ga opp og dro tilbake til trampolina. 
Så i morgen skal jeg en liten tur hjem for å hilse på vennene mine, og en jeg ikke har sett på over en måned, Daniel. ♥ Drar tilbake hit på Mandags kveld, da forsetter sommermorroa! I hverfall det som er igjen av det.

posering much. 

beach babe.

"Jeg flyr jo!" - Synne.

mmm deilig! 

 

 

 • Timer å lage, sekunder å kommentere ~
 • Ingen kommentarer, ingen bilder ~ 

 

 
Cathrine!

Cathrine sov her fra igår til idag, men i hele går så var jeg for opptatt til å blogge så da ble det ikke et innlegg, men her er innlegget som egentlig skulle ha vært publisert igår. 
Jeg har jo overtatt en liten skatt. Jo, altså et speilreflekskamera! Det er gammelt, men det funker. Jeg overtok det fra bestefaren min som ga det til oss, men siden mamma ikke ville ha det, fikk jeg det. I hele går var vi ute på trampolina og i hagen. Så farta vi litt fram og tilbake også dro vi hjem. Idag har det ikke skjedd så mye, vi var bl.a på skolen og møtte folk. Ja, mer er det ikke å si om det.


 awesome shorts! 

The Dictator

Dagen startet med at jeg dro til ungdomsskolen og møtte Hiba, Maren, Ida og Dima. Når klokka nærma seg fire, dro Dima (Dimitry) og emma og jeg til Jessheim for å se The Dictator. Den humoren i filmen passer akkurat til min dårlige sans for humor:-P
Daniel skulle også egentlig værra med, men det er liksom alltid jeg som sender melding først, jeg som spør om vi skal finne på noe, jeg som får samtalene igang, jeg som ringer, jeg som kommer bort. Nå er jeg lei. Hvis han virkelig ville være med idag, så kunne han ha sendt melding! Orker ikke mer tull.
På Jessheim møtte vi Christopher, han ble med til ungdomsskolen med oss. Vi var litt innom Kiwi, og dro vel egentlig hjem etterhvert. Sånn var dagen min over..
Hva har du gjort idag da?:)

Fine lepper, Emma.


-Akopperud?

Vakkert, snilt, og rørende

Igår sørget vi alle over hva som hadde skjedd med Embla, og vi lagde noe rett utenfor klasserommet hennes.  Læreren vår har sett det, og det har vel de fleste elevene har vel det òg. Læreren vår syntes at det var søtt det vi hadde gjort. Vi hadde tatt fram masse steiner for å skrive med store bokstaver: R.I.P Embla. Jeg vet hun er stolt. 
Idag har vært en tårevåt dag og C-klassene har vel egentlig tatt det litt rolig for å få ting på plass etter alt sammen. Vi hadde på en måte en minnestund for henne. Vi lagde tegninger, og skrev korte ord til henne. Det kom en bok hvor vi kunne skrive alt vi ville. Alle kunne skrive i den.  En ny stjerne har havnet på himmelen samtidig har en engel kommet opp dit. 
 

 

 

hvil i fred..vi ses om litt.

-Akopperud♥ 

hvil i fred, vennen min

Igår kveld fikk jeg den triste beskjeden at en av mine bestevenner...hadde dødd. Det er uvirkelig å tenke på at en så uskyldig jente som hu hadde gått fra oss. 
Vi møttes i sjuende, da du kom inn i klasserommet vårt. 
Du hadde nettopp flyttet fra Eidsvoll.
Du hadde blondt kort hår, grønne øyne og briller.
Det viste seg at vi hadde ganske like interesser. 
Vi begynte å være mer sammen.
Sommeren kom, og vi skulle begynne på ungdomsskolen.
Vi begynte heldigvis i samme klasse.
Vi har alltid hatt det gøy sammen. Jeg vil virkelig ikke si hade til deg.
Noen dør unge..men vi vil alltid huske deg, for hvem du var. Det vil bli vanskelig å komme på skolen på mandag..
På fredag..du var glad. Du var og hørte på lillesøstra di synge på leto. Det var den siste fredagen din.
På lørdags morgenen våkner jeg av helikoptere og sirener kjører over og vedsiden av huset til Ida.
Jeg visste ikke hva som hadde skjedd..

 

We will always remember you, Embla ♥

25.10.98 - 05.05.12

<3

 

-Akopperud♥

 

Jessheim----&gt;

Da skal jeg til Jessheim med jentene! Amanda og Helene møter jeg på bussen, også drar vi til sentret. idag har vi hatt den jobbdagen, og det var gøy igrunn. Jeg hjalp pappa, og vasket hele huset. Slitsomt, men sånn kan det gå. Pappa tok et bilde da jeg var med han, men det viser jeg senere. Jeg farget bryna med eyebrow liner baer for å prøve..men jeg vet ikke..bør jeg gå med det til vanlig? Det kommer ett innlegg til med jobbdagen, men det er når jeg kommer hjem, hade!
skal, skal ikke?

 

 

-Vas Happenin?

-Akopperud♥

 

fordi..jeg ELSKER speilrefleks kameraet til cathrine!

Imen Cathrine spiser og farger håret, sitter jeg på rommet hennes og tar bilder!(: 
blir kjedelig etterhvert da..men jeg syns igrunn at de ble fine! noen av dem iallefall 
dette var egnelitg bare kødd...
hehe, ja.

I morgen har vi ikke skole, men jobb. Vi skal jobbe et sted og tjene i hverfall 200,- kroner. Jeg tror ikke at jeg skal jobbe så fryktelig lenge. Skal jobbe med pappa. Han jobber med utleie av bl.a konteinere, leiligheter og hybler. Eiendomsforvaltler er vel det rette ordet.  Skal stå opp sånn i 10-11 tida og jobbe til 15-16. Også skal jeg på Jessheim med Amanda og Helene!;* Skal se om jeg finner noen fine sko..har et merkelig behov for det akkurat nå. 

- Vas Happenin' ?

-Akopperud♥

 

Jessheim next!

Igår var det bursdagen til søstra mi, men vi gjorde ikke noe spesielt da, men nå idag skal vi spise på Jessheim. Vi tenkte å dra litt før så vi rekker å gå litt rundt der. Hodetelefoner er noe jeg må kjøpe..så slipper jeg å "stjele" mamma sine. I dag har jeg egentlig bare..ordna meg. Det har gått sakte. Også rydda jeg vekk malesakene..nå ser rommet mitt litt større ut. 

Heheee
Fordi jeg elsker mustache kjedet mitt! 

 

 • Vas Happenin' today?

 

 

 

 

 

 

-Akopperud♥

Titanic

Igår dro Emma, Amanda og jeg til Jessheim to timer før filmen starta. Vi skulle se på Titanic i 3D! Jeg knakk sammen på slutten av filmen..Amanda hadde pockerface på slutten daeh :3

//swag//

?sett filmen?

-Akopperud?

Hiba!

Jeg har ikke sett Hiba side høstferien! Godt å se hu igjen :)

Solobolle sa du?

Solobolle? Ja, det er en bolle som er..gul. Den skulle bare være i butikken i tre uker, så why not try ?

And to all you "doomsday" people out there:

Se på klokka på bildet..

Ja, det er lørdag

U got instagram?

A dream...


-akopperud ?

påskeeeen!

I påsken..ja, ikke mye å si, men fra fredag til tirsdag var jeg i strømstad med Amanda!:) og fra tirsdag kveld til søndag var jeg i trysil. Etter 3 dager med slalom var det deilig med en dag fri! 
Skolen har starta igjen, og i morgen ser jeg endelig kjæresten igjen! savn..

 

jaja, snakkes!

 

 • hva gjorde du i påsken?

 

-Akopperud♥ 

Nordby

Da har vi vært på nordby shopping senter og handlet litt. Jeg har bl.a handlet en KJEMPE FIN genser på NewYorker og en mustache-ring og øredøbber på Gina Tricot! Vi fikk bare én time på å handle der...én time holder Ikke for meg. Vi skal til Trysil for å stå på ski, men det kan hende at vi skal dra dit i kveld istede for i morgen. Da blir det 2 timer fra Swe og 2 timer til Trysil, æsj.

Også fant jeg et bilde av Daniel :') jeg savner han kjempe mye, er glad han kommer hjem på mandag!

Hehe..

? Hva har du gjort idag?
? hva synes du om innkjøpene?

-Akopperud <3

God natt :)

Da legger vi oss, endelig! På kvelden gikk vi ned på brygga da vi så noe som lignet på en...krokodille-aligator ting...men det var bare en svane ^.^
Den kom nærmere og Amanda trakk seg fra mens jeg bare satt der. Så gikk vi opp på rommet igjen. Amanda satt og snakket med Dima (Dimitry) på Facebook da jeg oppdaget at Daniel var på! Jeg skrek:" Amanda!! Han er på! Jeg må logge på min!! Uææ!" jeg ble så glad :) jeg hadde ikke snakket med han på lenge..han er jo i Brasil. Nå er jeg for trøtt til å blogge, natta ;*

Skal stusse på luggen:)

-akopperud

one direction infection..

Jeg har fått one direction infection (det har jeg hatt lenge) og det eneste som kan kurere det er hvis jeg møter dem og\eller gifter meg med Niall Horan..men det er nok ikke bare jeg som digger han, eller drømmer om å gifte seg med han. Det finnes kjempe mange som vil ha han og Harry, og Liam, og Zayn og Louis. huff.

will do

#144 - The boys all have matching friendship bracelets

boobearz-bum:
letsbreaktables:
forever reblog
omfg they are so young omfg and the tears stream down my face

#141 - Harry once had an hour long conversation with a cat while he was drunk

#139 - If Zayn could swap hair with any of the boys, he would pick Louis&#8217; because its cool

#138 - By 2013, One Direction are predicted to be the biggest boy band in history

 

ja, gir meg nå..hehe :)

 

-Akopperud♥

men avslutter med en sang jeg virkelig liker....

 

 

bby

Nå har Thea vært hos meg siden skolen, og jeg bare digger hun! Vi gjorde ikke stort..vi så på paradise og så på artige.hehe. også lagde hun en...hule (?) i dyna mi! 

hennes lille hule^^

koser meg med en smoothie jeg daa.

 

-akopperud♥

ojda

ja..da har det ikke vært blogging på lenge.. skal skjerpe meg nå

Just things

TheLittleMoominTroll

SPARKLE

Google Image Result for http://www.polyvore.com/cgi/img-thing%3F.out%3Djpg%26size%3Dl%26tid%3D42988883

Tumblr_lwww8u9dz11r963vwo1_500_large

Those Small 1D Things

#108 -  &#8220;When the boys are drunk, I just try to keep them safe and get them        home because I don&#8217;t drink&#8221; - Liam

107 - Interviewer: &#8220;So five teenage boys in the house, who washes the dishes?&#8221; Niall: &#8220;The dishwasher&#8221;

#99 - When Niall met Justin Beiber, Liam had to escort Niall out the studio so he could scream

eatingcarrotsinnarnia:
before they broke one of the lanes CLASSIC
you idiots

#88 - Zayn cried for a week when he found out Santa doesn&#8217;t exist

 

 

-Akopperud♥

overskrift

Jeg har ikke så mye om å blogge om idag akkurat. Torsdagen neste uke drar Daniel fra meg i 3 uker til Brasil. Jeg kommer til å dø..


dette bildet..likte jeg assa. var nummer fem på topplista i eidsvoll :)

-Akopperud♥

svar på spørsmålsrunden

Svarene!

 

Whole Me

10.MAR.2012 KL.12:22
Hvem er din(e) beste venn(er), og hvorfor?<3

Hvorfor blogger du?<3

Hvaslags stil har du?<3

Hva elsker du å gjøre?<3
 1. Mine bestevenner: Cathrine, Maren, Ida, Helene, Amanda, Ida B, Thea, Daniel, Lene, Victoria, Vetle, Dimitry og mange fler :3
 2. Har ikke en spesiell grunn<3
 3. forskjellig
4. Male..være ute med folk, handle! 

amanda<3

10.MAR.2012 KL.12:25
hva liker d uog gjøre?

hvorfor blogger du?


er du glad i meg?<3
 1. Male..være ute med folk, handle!
 2. Ingen grunn..:P
 3. jupp<3

Scenesa

10.MAR.2012 KL.16:44
Hvem er dine beste venner? :D

Har du noen gang kyssa en frosk? ^^

Hva er hobbyene dine? :O

Hva slags mobil har du?

Har du kjæreste?? :3

Elsker du Silver? :D

Do YA LUv Mira ? :D

Elsker du meg?? <33333333333333333333333333333

Hva slags instrument spiller du? :D

Hvordan møttes vi?

Hva gjorde vi første gang sammen?

<33
 1. Mine bestevenner: Cathrine, Maren, Ida, Helene, Amanda, Ida B, Thea, Lene, Victoria, Vetle, Dimitry og mange fler :3
 2. For mange år siden ja ^^
 3. Svømming, gitar...osv
 4. svart iphone 4
 5. Jupp<3
 6. SÅKLART ELSKER JEG SILVER<333
 7. Jaja, mira og<3
 8. all day, all night <3
 9. gitar..
 10. på facebook..
 11. Vi møttes på rema 1000, så dro vi å bada.

Line

10.MAR.2012 KL.17:14
Hvilke drømmer hare du?

Hva er dine fremtidsplaner?

Hva vil du bli?

Ha en fin da, flotta:D
 1. akkurat nå så har jeg ingen :\
 2. Jobbe med dyr
 3. Animal rescue, Dyrehage, noe med dyr :)
 4. takk takk^^
-Hva syntes du?
-Akopperud♥

 

Litt av en hjemtur

På hjemturen fra Kiwi gikk Helene og jeg over jordet. Først så faller Helene, så skulle jeg hjelpe henne opp..og det endte med at hun klarte å sparke meg i huet så jeg falt. Litt etterpå faller hun og skaller i beinet mitt, så skulle jeg snu meg for å se så klarte jeg å slå posen med brusen i hodet hennes. Da falt hun og slo bakhodet i isen da..
Og jo,  jeg klipte meg idag! selv assa. Jeg farget det jo igår så jeg ble sikkelig fornøyd.

butikken<3

 

-Akopperud♥

Spørsmålsrunde!

Jeg tenker å følge trenden med en spørsmålsrunde. 

Spør om hva som helst

Jeg svarer med en video om noen dager..bare spør!

 

-Akopperud♥

GOD MORGEN

Idag våknet jeg av at mobilen virbrerte pga jeg hadde fått melding. I snart to timer nå har jeg bare ligget i senga og ventet på å sovne igjen..men det er ikke så lett da. Så jeg tenkte at jeg kanskje kunne male litt, men jeg har jo ikke noe å male. Jeg har lett litt på google etter noe å male, men jeg fant ingenting. Har du noen forslag til hva jeg kan male? 
Idag skal jeg til Helene og sove der. Jeg tror planen er at vi skal sove uti campingvogna ellerno..det er varmeovn der!  Jaja, jeg får vel gå å ordne litt frokost jeg da. 

Da avslutter jeg med et bilde fra Madeira. Jeg gikk og ga noen hunder litt mat. Jeg vet ikke om de var løse, de løp i allefall rundt ved fiskebåtene.

 

-Akopperud♥

Håret er farget!

Da har jeg nesten sittet i 3 timer med å farge det siden, det var ikke nok med kun èn boks så søstra mi måtte kjappe seg ut i butikken..som tok en stund. Nå er håret ferdig! Fargen har jevnet ut fargen på håret og gjort det litt mørkere.


 

pga blitsen så ser det litt lysere ut...

-Akopperud♥

pga linkene..

video:iphone 154coontales&lt;3

For noen dager siden satte Maren i coontales på meg..de var så fine så jeg måtte bare ta noen bilder.
useless innlegg

-Akopperud♥
 

reguleringen = av i morra

I dag er det akkurat ett år siden jeg fikk på regulering. Det var da jeg spiste tyggis med en gang når jeg kom på skolen, når jeg beit i hjørnetanna som var så øm at jeg skrek.. men det tiden er over nå! endelig.

<3harry

-Akopperud♥

Helene:D

Ja, da har jeg vært hos Helene helt siden skolen og vi har snakket en del og vi ha tullet litt og vi har...gjort mye rart. her er noen bilder!

 

 

ja..www.lellelove.blogg.no

-Akopperud♥

 

vinterferien daeh

som alle vet har det vært vinterferie, jeg tilbrakte den i fine fine Madeira! Der var det karneval og vi gikk en levada. (levada = en tursti) Det var en tynn vei av stein med vann vedsiden av som blir fraktet fra fjellene og ned til byen. Vi spiste bla. sverdfisk og bachalao..eller hvordan det nå skrives. på mange cafeer var det wi-fi og der fikk jeg holde kontakten med folk via facebook og andre sosiale medier..og bra med wifi når man spiller wordfeud så ikke tiden går ut. 
Idag kom Daniel til meg, èn uke siden sist.. jeg merker at jeg kommer til å dø når han drar til BRASIL I TRE UKER! fu. trutmunn<3 en slags pocky :)

parykk daeh

ignorer trutmunnen!

redigert, brune øyne

namnamnam

daniel <3

 

-Hva har du gjort i ferien?

-Akopperud♥


 

.

Det er når rykter spres, personer blir såret. Det er de som sprer ryktene som viser at de har dårlig selvitillit, må ødelegge for noen andre for å tilfredstille seg. Det værste er når den som spredte rykte, ljuger og ikke sier at det var den.  Når det gjelder krangler, bør man snakke sammen, finne ut av det...I mitt tilfelle er det mer som, et rykte, personen som "fant" det på, sier det til personen det gjelder, sier at personen ikke skal si at det var h*n og den det gjelder blir oppover ørene sur på med da. jadda
Nå vil ikke han,( den det gjelder er da altså en han) snakke med meg, han vil liksom ikke "se" at det ikke er sant, at han bør tro på meg, men neida. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre nå.
Har du  noen gang følt deg...sint? På den måten at du vil slippe det ut på et slags vis, men du vet ikke hvordan.. sånn er det nå. Jeg vil slippe ut sinnet, jeg vet ikke på hva eller på hvem. Det er ikke så lett å få det overstått når han ikke vil snakke ut om det, når han ikke tror meg, når han ikke vil høre sannheten, og når den eneste personen han hører på er den som sa det eller ett av hans bestevenner. Bare vent til jeg finner ut av hvem som sa det..
Jeg føler meg hjelpesløs..Noe av det værste er når han ikke en gang stoler på meg! Jeg trodde da at vi hadde knyttet et sterkere bånd enn det. Det viser mye. Jeg virker slapp, jeg vil legge meg ned..slappe av, utelukke verden inne på et mørkt rom alene med musikk..det frister mer og mer for hver dag.  Dette er ikke verdens beste valentinsdag..den værste.
Jeg får gode "råd" eller hva jeg skal kalle det fra en venn, han er støttende og veldig forståelsesfull, han har sagt:

 

 • Keep shining keep smiling I'll be on your side forever more thats what friends are for
 • håper du får stifta sammen hjertet ditt igjen fort 
 •  ikke lag arr

 

Nei.. jeg skal ikke lage arr.

-Hva syns du?.

-Akopperud♥


Thea og Maren idag ;*

Klokka nærma seg 5 ellerno, og jeg dro til Thea med Maren. Maren var der fra før, og jeg kom bare litt seinere. 
Da jeg kom, lå Thea og Maren i senga med pcen og så på random youtube videoer.
Vi så på videoer av mislykka x-factor deltakere i andre land, mislykka idol deltakere i andre land..og EKSTREMT myke folk.. var ekkelt å se på igrunn. 
Maren måtte dra, så jeg og Thea snakka litt. OG OG OG jeg kunne skrive på kleskapet hennes!! En liten hilsen :D
Thea endra facebook etternavnet til: Linnlover, siden jeg spurte, og jeg endra til: Theadigger, siden hun spurte.enkelt konsept.

 maren <3
 thea<3

måtte ta bilder fra facebook, siden vi ikke tok noen bilder istad..

 

 

-Hva har du gjort idag?:)

-Akopperud♥ 

Sverige idag med jentami

Da har Maren og jeg vært i Sverige på Charlottenberg.(eller hvordan det nå skrives..) 
Men først sov jeg hos henne ! Vi fikk ikke vært så lenge oppe pga vi skulle opp så tidlig. 
En liten stund var Helene her og Maren sminka henne scene.(eller hvordan det nå skrives..) hun ble tydeligvis veldig fornøyd. 
Etter en stund hadde vi.."bilde krig" med noen vi kjenner.
 

 

hehe..
-Hva har du gjort idag?

-Akopperud♥ 

yes, Maren!

Da skal jeg sove hos Maren, og i morgen skal vi til sverige. Shopping tenker jeg. Så nå.. sitter jeg og gjør lekser da. Egentlig ikke. 
Jeg skal begynne da, jeg skal gjøre halve matten og naturfagen tenker jeg.
my hero<3

 

Hva skal du idag?

-Akopperud♥

 

Maler..som vanlig

Da har jeg meldt meg på UKM igjen.. MEN denne gangen er det på Jessheim ! hihi
Jeg meldte meg på med kunst. Også tenkte jeg en sang og jeg tenkte denne sangen HER.  Eller..hva syns du?
Uansett, tilbake til maleriet. Jeg startet med skissen, den så sånn ut ;

Litt dårlig da men. Også startet jeg ikke å male det før jeg fikk karbon-papir. (papir som sverter av når du tegner på det) med en gang jeg fikk det, starta jeg! Og resultatet ble:

 

 

 
Jeg likte det  i allefall.. Håper det er fint nok til å komme videre!! kryss fingerne

 

-Akopperud♥


 

da funker linkene!

Da funker linkene over her ↑ - eller bare to av dem.. De som funker er: forsiden og videoer. Mer kommer!
Nå pakker jeg sekk og klar for skole... vi starter nå med en og en halv time med norsk, og så en halvtime matte og en halvtime samfunnsfag, så er det spansk, og musikk og til slutt gym. En og en halv time i fage jeg liker minst...jeg fikk en 3'er på karakterkortet i norsk muntlig..

-Akopperud♥
 

folka

Da var jeg ute med Cathrine og Daniel da! Men først...var jeg på gitarkurs, jeg var så trøtt at jeg nesten sovna der. Jeg klarte så vidt å holde øynene oppe.
Etter det dro jeg ut med Cathrine og Daniel..♥ Vi dro til butikken, også gikk vi til hallen. Der skjedde det mye fint du..:P

he he 

ja.. smart smiiiil

koselig

 

-hva har du gjort i dag?

-Akopperud♥

Ukm

Som sikkert noen vet, var det ukm på lørdag. Vi var veldig nervøse før vi gikk på scena, men når vi  først var der, gikk det ganske bra. Det gikk ikke helt vår vei, men dommerne sa til oss at: hvis fler kom videre var vi de neste.:)
video:iphone 154


Helene, Amanda og jeg:)

-Akopperud♥

Sjuk idag da! - men likevel oppegående

Overskriften sier vel det meste. Jeg er sjuk og var sengeliggende helt til halv tre, siden Amanada sa det var  generalprøve idag til UKM. Da spratt jeg opp av senga. Men det viste seg at det var ikke før i morgen, siden det bare var amanda som surrer.. 
Da jeg var oppe av senga, gadd jeg ikke å legge meg igjen. Så jeg gikk på pcen, så på tv og nå maler jeg! Det er ikke så mye annet å gjøre egentlig. bilde av maleriet kommer

 

oppmuntrene genser, mal ! å male er tingen :) 

 

-Hva har du gjort idag?

-Akopperud♥
 

holmekollen og sånt da

Da var vi på holmekollen med skolen.. først tok vi buss klokka åtte til Oslo, kom fram, gikk feil, og til slutt fant vi plassene! Da ble det kaldt etter en halv time. Løpet starta og Amanda og jeg gikk opp å kjøpte kanelboller. Vi prøvde å få tilbake varmen, men det tok en stund før vi fikk vite at det var en varm do vi kunne være på...
Så vi var en stund på den doen. Nå fryser jeg!  På bussen hjem sovna jeg..
Misforståelser bør snakkes om! Dagens store  lærdom. 
Beklager ulrik

bildene kommer snart...

 

-Akopperud♥ 

helleee &lt;33

Da er jeg hos Helene med Amanda ! Før Amanda kom, malte vi over noe på veggen.. Vi gjorde lekser, og tatt bilder. De finner du på Helenes blogg. Og noen av dem her da.

 vel.. ett av dem,,, :P

 

hehe. og vi tegna på veggen hennes da.. jeg fikk lov, men amanda bare gjorde det! hører du det amanda..? men etter amanda dro tegna jeg litt ekstra, jeg fikk lov! 

bildet ble kanskje litt stort ja,..
men anywho

life sucks right now..
vi skal til kollen i morgen, fra klokka åtte til halv sju !! omg ..x3

 

-Akopperud♥ 

Trysil i helgen !

Hei igjen, da har jeg vært i trysil og pga at det koster penger for nette der, kunne jeg ikke blogge..
Første dagen, da vi kom. Da var det kveld så vi la på sengetøy og kledde på oss super undertøy, siden vi skulle ut for å leke i snøen ! haha
Andre dagen
 var det skikjøring! Først så måtte Ida ha "trening" så jeg spant ifra mens hun var 10 min bak meg elns..hehe Også tok vi skogsløyper, men vi klarte ikke å ta èn løype uten at en av oss falt. Vi kjørte på andre siden av fjellet måtte vi ta buss, og bussen var fullpakka! Det var så vidt vi fikk pressa oss inn..omg Ida ble sjuk...
siste dagen bada vi på hotellet på fageråsen.. deilig igrunn. 
flink
hehe

 

-Akopperud♥
 

Trysil i helgen.. Blir mer på søndag

Hej, da må jeg bare mobilblogge litt siden jeg ikke er hjemme og da er det ikke sikkert at jeg får gått inn på pcen.. Dårlig innlegg på grunnav det nå.. men jeg tror jeg dropper foreløpig den 15.dagers utfordringen, dessverre. -Akopperud <3

dag 8: bilde av mobilen din

Mobilen min er en iphone 4.. noen ganger med deksel og noen ganger uten.. så den ser sånn her ut;
 

 

hehe :P

 

-Akopperud♥ 

kvelden !

Da har vi kommet til tiden på døgnet hvor jeg er trøtt..anyway, jeg kom hjem fra svømmingen nå istad, og der møtte jeg Daniel!♥  men siden treninga var ferdig, kunne jeg ikke ta sklia eller sitte i boblebadet eller noe, så Emma og Helena hjalp meg med å komme meg til boblebadet..! Ja, Helena er ny, hun er morsom og kjempe hyggelig !♥ 

Daniel spurte om jeg ville være der en halv time til, men da sa jeg at vi heller kunne være utenfor. Han satt der ute før meg.. så endten var han veldig kjapp, eller så var jeg veldig treig.. vi sier at han var kjapp! hehe 
Så vi satt der ute å prata til vi ble henta ♥

hehe Daniel ♥

-Hvordan var din kveld ? 

 

-Akopperud♥


 

Dag 7: et sted du vil dra nå

Akkurat nå vil jeg dra til et varmt og solfylt sted, hvor jeg kan slappe av og bade i saltvann.. bli brun og gå rundt i gatene på kvelden. Med alle butikkene i Harbour street ♥ ah jeg vi tilbake til Alanya i Tyrkia ! Som jeg savner den varmen! digg.. men jeg har lyst til å være der hele året jeg så..

frida tar jo alltid bilder i kunst og håndverken...hehe.. ja, det er tunga mi

 

 

-Akopperud ♥


Dag 6: 5 ting du ønsker deg akkurat nå

DAG 5 !!!

5 ting du ønsker deg akkurat nå

; Tidsmaskin

Sommer

Førerkort

Penger

Å være formskifter 

-akopperud♥

Dag 5: 15 ting om meg selv

Da skal jeg ramse opp 15 ting om meg selv..:)

 1. elsker dyr !♥
 2. har iphone4♥
 3. elsker one direction♥
 4. harry og liam er de fineste!♥
 5. elsker gitaren min !♥
 6. elsker å male ♥
 7. cathrine, bestevenn♥
 8. liker å sy ♥
 9. får ikke nok av sims ♥
 10. liker øyenfargen min ♥
 11. liker søte meldinger ♥
 12. elsker å handle klær ♥
 13. liker klær ♥
 14. røyker ikke, har aldri tenkt til det heller..
 15. liker å leke i snøen !!♥

 

 

denne utfordringen er morsom duu ♥


-Akopperud♥

Dag 3 og 4 !

Haihai, må ta 3 og 4 idag pga glemming..damn 

Dag 3, beste artisr og beste sang:

Beste Artist det må jo være One Direction !

 

 

Den eller de beste sangene er vel... one thing, i want, what makes you beautiful, egentlig alle one direction sangene...og big bang ! 

 

Dag 4, noe du ikke forlater huset uten:

mobil,
klær,
sko
av og til sminke..
jakke
penger
høretelefoner

 

-Akopperud♥ 

Dag 2: favorittbloggen du leser

Jeg pleier ikke å lese så mange blogger egentlig, men hvis jeg først skal lese en så er det enten Cathrine sin.. eller ja vennene mine sine og linni ellerno.

-Akopperud♥

15 dagers utfordring !

Dag 1: Profilbildet ditt på Facebook

Dag 2: Favorittbloggen som du leser

Dag 3  Beste artist og beste sang

Dag 4: Noe du ikke forlater huset uten

Dag 5: 15 ting om deg selv

Dag 6: 5 ting du ønsker deg akkurat nå

Dag 7: Et sted du vil dra til nå

Dag 8: Bilde av Mobilen Din

Dag 9: Favoritt mat

Dag 10: Favoritt drikke

Dag 11:  Hva ser du på tv i hverdagen ?

Dag 12:  Fav. nettside ?

Dag 13: Beste utespisested? (fast food) 

Dag 14: Dine tre bestevenner ?

Dag 15: Hvordan ser livet ditt ut om 13 år?

 

 

Dag 1: profilbildet mitt på facebook:


 

 

-Akopperud♥

hvilken sang..?

Hej.. jeg skal være med på ukm tenkte jeg.. men jeg er så usikker på sangen jeg foreløpig har valgt !
Hjelp?

Kan du gi meg noen forslag ?♥

-Akopperud♥ 

Idapuus

Da var Ida her ! Ikke Ida fra forrige dagen, men Ibrenna . Vi var litt innom teie også spiste vi middag og nå tegner hun.. ja hun tegna på jb plakaten min og tegnet justin bieber (negativt) he-he
søtt♥

 

 

 

Istad før 2, var jeg med Ida Julie som skulle på håndball kamp 2 så vi kunne bare være ute en liten stund. Men vi rakk å være litt bitte litt ute med Herman og Simen før de bare stakk. Så gikk vi innom teie, kjøpte vi burn og sjokolade før vi gikk til skolen.

 haha !♥

 

-hva har du gjort idag ? :)

-Akopperud♥

 

Ida og Maren &lt;3

Da har jeg vært ute med Ida og Maren ! Vi var litt hos Ida før herman og  simen jagde oss ut.. men de feiga ut så de bare løp. Så gikk vi til teie, kjøpte litt der og gikk til barneskolen. Der lo og lo vi.. hehe 

                                                                            ONE DIRECTION !!!

harry styles<33 luuve him ♥

peace♥

 

Hva har dere gjort idag,,? :)

 

-Akopperud♥

Amanda i morra..!

I morgen skal jeg ta bussen fra kirka til shell stasjonen i Eidsvoll for å møte Amanda !♥ Jeg vil på Jessheim.. får dra henne med meg  :D


Det var vel ikke så mye å blogge om :p

 

-Akopperud♥

har blitt litt lite i det siste ja..

Det har blitt litt lite blogging i det siste pga jeg har ikke hatt så mye å blogge om. Akkurat nå er jeg sjuk, da er det ikke så mye som skjer..

-Akopperud♥

The war is going on, but the reason's undercover

Black Eyed Peas: Where Is The Love?

 

so true..

-Akopperud♥

Kigurumi!

Da har jeg vært i oslo! Vi var inne i arkaden i oslo og gikk til neo tokyo! Der bytta Amabel kattepotene sine og vi prøvde kigurumier. Også kjøpte jeg pocky nam..♥ Også kjøpte jeg et slags godteri jeg ikke kan navnet på, og den kjøpte jeg på en annen anime butikk i oslo som det var mer "spill" folk.. på en måte.

Jeg vil ha flygeekkorn! Den er så søt, og Eileen vil ha jack ♥

-Hva syns du om kigurumiene?

 

-Akopperud♥

i går..!

Igår var jeg med Ida til en ungdomsklubb bak kebaben på rimi. Der var Julia, Venessa og Tiril. Det var mye musikk, lys og..drinker! De smakte godt..♥ Litt senere kom Cathrine, Emma og Helene dit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

søt du er !<3

-akopperud♥


Ja.. da var det skole igjen da

Aaah..
Første skoledag i år og jeg har helt mistet søvnrytmen..  Jeg var ikke den eneste da. heldigvis ^^
Jeg gikk inn på facebook på mobilen bare for å kikke på hvor mange som var på logga.. det var ikke få, det var mange. Det var godt å se alle vi ikke hadde sett på en stund. Også med tanke på at Amanda  starta idag. Det er rart å tenke på at hun skal gå på vår skole nå i 2 og et halvt år ! yey 第八の左半分

 gammelt..♥

 

 

-Akopperud♥


 

Innkjøp fra jessheim!

Her er hva jeg kjøpte på Jessheim! Jeg var der med Cathrine og vi gikk rundt til der det var salg..egentlig? Vi er alltid på Burger King hver gang vi er på Jessheim.

  

 

Ja litt male ting og klær :P '

  -Akopperud♥


Nyttårsaften !

Igår var det nyttårsaften! Vi spiste pinnekjøtt og kålrabistappe..(eller rotmos som jeg kaller det) Jeg og kusina mi spilte litt sims, så nærmet klokka seg halv 12 og da gikk vi ut. Vi tente litt grisehyl og blinke lys ting.. Da mamma, pappa og Lars kom ut, tente vi batteriene. Da smalt det høyt da!  Det smalt lenge.. når klokka var 10 på 1 hørte jeg forsatt at det smalt litt noen steder. 

 

Nå er cathrine her !!

 

-Hvordan var din nyttårsaften?

 

-Akopperud♥

Året som gikk ! - 2011

Her er det litt forskjellige bilder fra året som gikk -2011. Det blir sikkert ikke så mange, men vi får se hva jeg fant ♥

camping ute med anine og cathrine♥

 min nydelige katt som jeg mistet i år ♥ savner deg snoopy♥ ilu

 Lene♥

trysil!

 victoria♥

stolt over å ha klart den ene siden..

sånn tatovering skal jeg ha♥

 og sånn

 fordi jeg kjeder meg

 synne <3 svergie ♥

 au..best ice-cream ever♥

 alanya, tyrkia ♥

 fina mi♥ love you

 

-Akopperud♥

Klipt panneluggen igjen da..!

Hei! Jeg hadde så lyst til å klippe den igjen siden den ble lang og jeg ble bare..ufornøyd.
Så jeg klippet den ! yey
Jeg ser at mange blogger om ny året, jeg gør det i kveld (natt) for da er det bilder med og !
Da oppdateres vi senere♥

Jeg  har nettopp rettet det så det er rettere enn det det er. Det bøyer seg mer da det ikke er rettet.

 

 

-Akopperud♥
 

Ut og inn !

Det ble ikke noe av Jessheim idag pga misforståelser.. men på mandag drar jeg dit med Cathrine!kanskje
Nå på kvelden dro jeg til hu og så dro vi til kirka for å ta buss til mega.. siden vi ikke orket å gå. Vi gikk til kiwi, der handla vi lovehearts og muffin og cathrine kjøpte også en sjokolade.. 
Litt senere gikk vi tilbake til mega for å møte Maren og Helene ! Så gikk vi på kebaben, siden Maren skulle ha det. Vi fikk ikke vært der så lenge pga bussen snart kom.
Da vi gikk på bussen hadde det gått under èn time og den forrige billetten funka ! Vi kom gratis på..^^

på bussen♥

måneeeen♥


 

 

- hva har du gjort i dag ?:)

-Akopperud♥


 

Da stikker vi til Jessheim !

Da sitter Amanda og jeg her og venter på faren hennes! 
(som skal kjøre oss)
Vi er nok sulte da så vi går innom Burger King for hamburgere elns. Så går vi innom Gina Tricot siden det er halv pris, så går vi videre bortover til Bik Bok.. Klesbutikker i allefall. Godteri kanskje... Det viktigste; msn'en min har blitt hæcka og de bytter bilde til nakne damer, skriver noe grovt på nicket mitt og snakker med de som er på logget... De skriver mye sånn; "Hey wanna cam with me? I'm naked" HERREGUD at ikke folk kan ha et liv ! Folk gjør sånt siden de føler seg usikre.. det er det samme som å facerape andre på facebook. De gjør andres liv verre.. damn

 

Hva syns du om msn hæckingen?

 

-Akopperud


 

Amanda sover her..!

Planen idag var egentlig å dra på jessheim med Amanda. Det ble endra, hun kom hit istede så da sover hun her ! Hun har tenkt til å hjelpe meg med designet. Jeg er ufornøyd med det gamle.
Hun kom til meg fire. Jeg møtte henne på teie. Litt lenger bort, bråbremser en bil og vi løper avgårde.. av merklige grunner. Da vi var hjemme, sminket hun seg. Så dro vi ut og møtte Sindre og Ulrik.
Det blir Jessheim i morra. Halv pris på Gina Tricot! yey
Alltid deilige ♥ Å ha rett hår ekke feil ♥ sjøldigger..

 

Amandas blogg: www.vepol.blogg.no

 

Hva har du gjort idag?

 

-Akopperud
 

sovet hos maren! -&gt; jessheim etterpå

I natt la ikke Maren og jeg oss før.. halv 2 elns. Vi fikk ikke sove, siden vi hadde drukket red bull, brus og spist mye sjokolade.. så vi klarte ikke å sove. 

På kvelden satt jeg og spilte sims, noe jeg gjorde hele kvelden. Og Maren lasta ned sims 2 og world of warcraft .. (eller hvordan det skrives) fordi hun har en låne pc, måtte hun laste ned alt på nytt. 

På nattan lå begge to og bare vrei på seg hele tiden. Til slutt så jeg bort på den skumle manekengen som så ut som et spøkelse da.. og da drar Maren bort forhenget og ser kritt hvit ut. Jeg døde litt der jeg...

Jessheim etterpå

Snart nå skal jeg til Jessheim for å spise middag hos besteforeldrene mine... Ikke så mye mer skjer tror jeg.

I går var Ulrik og Maren hos meg og vi så på film.. det var vel egentlig det eneste. 

 

-Akopperud

den gir mye mening

Denne sangen gir mye mening. Altså den forteller om alt som skjer her i verden.

Black Eyed Peas: Where Is The Love?


What's wrong with the world mama
People living like they ain't got no mama
I think the whole world's addicted to the drama
Only attracted to things that will bring you trauma
Over seas, yeah, we tryin' to stop terrorism
But we still got terrorists here living in the USA
The big CIA, the Bloods, and the Crips and the KKK 

But if you only have love for your own race
Then you only leave space to discriminate
And to discriminate only generates hate
And when you hate then you're bound to get irate
Madness is what you demonstrate
And that's exactly how anger works and operates
Man, you got to have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love y'all

[Chorus]
People killing, people dying
Children hurtin', hear them crying
Can you practice what you preach
Or would you turn the other cheek
Father father father father
Send some guidance from above
'Cause people got me, got me questioning
Where is the love

It just ain't the same all the ways of change
New days are strange 
Is the world insane
If love and peace is so strong
Why the pieces of love don't belong
Nations dropping bombs
Chemical gases filling lungs of little ones
With ongoing suffering as the youth are young
So ask yourself is the lovin' really gone
So I can ask myself really what is going wrong
The world that we're living in 
People keep on giving in
Making wrong decisions only visions of the dividend
Not respecting each other
Denying thy brother
A war going on, but the reasons undercover
The truth is kept secret
It's swept under the rug
If you never know truth then you never know love
Where's the love y'all, c'mon, I don't know
Where's the truth y'all, c'mon, I don't know
Where's the love y'all

[Chorus]

I feel the weight of the world on my shoulder
As I'm gettin' older y'all people gets colder
Most of us only care about money makin'
Selfishness got us following the wrong direction
Wrong information always shown by the media
Negative images is the main criteria
Infecting the young minds faster than bacteria
Kids want to act like what they see in the cinemas

Whatever happened to the values of humanity
Whatever happened to the fairness and equality
Instead of spreading love
We spreading animosity
Lack of understanding
Leading us away from unity
That's the reason why sometimes I'm feelin' under
That's the reason why sometimes I'm feelin' down
It's no wonder why sometimes I'm feelin' under
Gotta keep our faith alive 'till love is found

[Chorus] 

 

Jeg tok med teksten..hvis du ikke skjønte hva dem sa.. Hva syns du om sangen?

Ga sangen mening ?

Jeg vet ikke hvorfor, men denne sangen eier !

Denne sangen er merklig nok ganske bra ! Det er bare musikkvideoen jeg ikke skjønner. Eller, jeg har begynt å skjønne mer av den. Jeg sett på den liksom hundre ganger alt. Vel.. ikke bokstavelig talt, men du skjønner.

Rock Mafia: The Big Bang


hihi ♥

- Akopperud

Like this, like that

Hei igjen. Nå har jeg ikke blogga på en stund, men jeg skal prøve å begynne igjen. 

Nå den siste tiden har det skjedd mye i "venne"gjengen. To av mine bestevenner har blitt uvenner og det er ikke så mye jeg får gjort med det. Nå er hun ene redd og tør ikke å gå på skolen på mandag, siden hun er redd for å bli dratt til. Vi skal på skaubanen på mandag. Kl 11 skal vi ha badmington turnering elns...  Jeg er ikke så god i det. hurr durr mitt navn er knurr

 

-Akopperud

Gratulerer med dagen Embla! &lt;3

♥Idag fyller Embla 13 :D Jeg tenkte du kunne få penger av meg til kantina idag, men jeg glemte det.. Så kan hende du får i morra ! Håper du fikk noe fint. Har bare kjent deg et år, så jeg vet ikke hva du pleier å få igave. Takk for at du hjalp meg i Zelda. Takk for at du er så snill! ♥ Du er kanskje stille og rolig i timen, men du er ikke rolig ellers. Du snakker mer etterhvert når man blir kjent med deg. det er bra. Endelig tenåring♥ En tenåring som er flink til å tegne!:D

- Embla

 

-Akopperud ♥

 

deilige cupcakes, stjerneskudd og nordlys!

Igår sov Amanda her

Og vi bakte cupcakes, så begynte vi å se på film. På slutten av filmen løp jeg på rommet mitt for å sjekke litt på pc, da det sto på forsiden at det skulle være et meteorregn da. Da løp jg ut, dro med meg Amanda og sjekket det ut. Vi så kjempe mange, det betyr at vi også ønsket oss mye ♥ Da faren til Amanda kom med tingene hennes fulgte jeg med henne ut. Jeg snudde blikket mot misberget (som jeg alltid gjør). Da var det en sterk tjukk grønn linje som strakk seg over. Jeg ropte -"Nordlys!" Og Amanda snudde seg med en gang. Så løp jeg inn og sa ifra mens jeg løp ut på hverandaen. De forsvant fort, dessverre.

 fint forkle.. ♠

 oppi med conditor fargen ♥

 det skulle egentlig bare være tolv..

 pyntet og klar

 strøssel


- Så dem ikke gode ut?
- Så du nordlyset eller stjerneskuddene?

-Akopperud

random questions ^^

Det var en greie på facebook som man skulle svare, og dette er mine svar:

 

‎1. Siste du drakk: vann ♥
2. Siste telefonsamtale: charlotte ♥

 

3. Siste mottatte sms: ulrik ♥
4. Siste sangen du hørte på: with you - austin mahone ♥
5. Sist du gråt: forrige uke ♥
...
DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: mange ♥
16. Sluttet å være forelsket: 1 gang ♥
17. Ledd til du har begynt å gråte: mange ganger ♥
18. Møtt noen som har forandret deg: Ja, vi sier det ♥
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Jaa, tror det ♥
20. Funnet ut at noen har snakket dritt om deg bak ryggen din: njaa ♥

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: 2 eller 3 ♥
24. Har du kjæledyr: hadde katt ♥

25. Vil du forandre navnet ditt: neh ♥

27. Når våknet du i dag: 12:40 ♥

28. Hva gjorde du midnatt i går: drev med proactiv ♥
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: um... den personen ♥
30. Sist gang du så pappan din: I stad ♥
31. Hva ville du forandra i livet ditt: um... er ikke sikker, få vekk alle bekymringene mine kanskje.. ♥
32. Hva hører du på akkurat nå: tven ♥
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Tom: ja ♥
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: det dumme såret på tunga ♥
37. Sivilstatus: Singel ♥
38. Stjernetegn: krepsen ♥
39. Gutt eller jente: jente♥
40. Barneskole: råholt barneskole ♥

41.Ungdomskole: Råholt ungdomskole ♥♥
42. Videregående: går ikke på ♥
43. Hår farge: mørke blondt ♥
44. Langt eller kort: midt i mellom ♥
45. Høyde: 1.59 ♥

46. Er du betatt av noen: ja! ♥

48. Piercinger: vil ha ♥
49. Tattovering: Nei ♥
50. Høyre eller venstre hendt: Høyre ♥

AKKURAT NÅ:
61. Spiser: daim ♥
62. Drikker: Ingenting ♥

63. Nå skal jeg: Være på face ♥
64. Hører på: mer with you med austin mahone ♥
65. Venter på: at skolen skal begynne ♥

FRAMTIDEN DIN
66. Lyst på barn: nja.. det spørs ♥
67. Lyst til å gifte deg: nja ♥

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Øyne ♥
71. Høyere eller lavere: liker høyere ♥
72. Eldre eller yngre: det er det samme ♥
73. Romantisk eller spontan: ja takk begge deler ♥
74. Fin mage eller armer: Mage ♥
75. Tattovering eller piercing: same shit ♥
76. Voldsom eller forsiktig: både og ♥
77. Forhold eller bare lek: Forhold ♥
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Noe i mellom ♥

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: nei ♥
80. Drukket leire: nei :p ♥

81. Mista brillene/linsene: Nope ♥
82. Sex på første date: aldri ♥
83. Knust noens hjerte: Ja...♥
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja...♥
85. Blitt arrestert: Nei ♥
86. Takket nei til en invitasjon til date?: Nei ♥

87. Grått når noen har dødd: ja ♥
88. Likt en venn som er jente: nei ♥

TROR DU PÅ:
89. Deg selv: Av og til ♥
90. Mirakler: I believe in miracles ♥
91. Kjærlighet ved første blikk: ja ♥
92. Himmelen: ja ♥
93. Nissen: Nei? ♥
94. Kyssing på første date: Nja..♥
95. Engler: Skytsengler, og resten av gjengen: skytsengler ♥

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: ja !♥
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei ♥
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja, tror det ♥
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: venner ♥

 

 

-Akopperud

om meg

Jeg heter Andrea er 13 år og kommer fra Eidsvoll.
Jeg elsker dyr, og liker å ta bilder. Jeg er glad i mat (matvrak).
Hvis du vil kontakte meg er det bare og kommentere i "shoutboxen" på siden av bloggen. Så må du komme tilbake neste dag så får du se svaret.

 

Akopperud

kontakt meg

Kontakt meg på email: kopperud123@gmail.com

bilder med cathrine ^^Heei, jeg har prøvd å ordne litt på designet, men det kommer og går om dt er nytt eller ikke.
Cathrine og jeg var nede i lobbyen og tok litt bilder. Det en vakt bak oss.for vi satt i en sånn greie under en trapp. Han kunne ikke se oss, men han sa følgende " spötta i helvete! Og ikke rop i gangan" haha, vi ble skikkelig redde, og løp opp til rommet vårt når han hadde gått ^^


-Akopperud

Mm, delikatesse ^^

Jaja, matvrak #1. Jeg kommer hjem og bare titter i kjøleskapet uten en grunn og ser jordbær  :D Lagde en brødskive med jordbær og sukker ^^ nam.. (har ikke så mye å blogge om) :p drit i trynet, maten er den som teller <3

-Akopperud

Nordlys igår :D!

Heei, igår var jeg ute med, Cathrine, Maren,Emma,Marcus og Kristoffer men vi dro og møtte noen fler ^^
På veien hjem, skiltes Cathrine og jeg oppe ved kirka. Da jeg var litt bortenfor teie, så jeg opp på himmelen. (loner). Bare for å gjøre det :p Det  var grønnaktig litt blå som var der. Nordlyset bevegde seg ikke så veldig.. men da jeg var hjemme dukket det opp mer, så jeg tror det beveget seg litt ^^
Fikk ikke tatt bilde av det da siden det var for mørkt...:\
Men dette er det det lignet på:
 
Fint :)

BLUSH001

-Akopperud ♥

Natta med herlige folk ;*

Heei, inatt har jeg sovet hos Maren med Jasmine og Thea! Thea og jeg sov på sofaen og Jasmine sov på stolen (lenestol) og Maren på ekstra senga. Vi dro litt ut også så vi på "The hills got eyes" og "The hills got eyes 2".
Jasmine facerapa meg på facebook -.- så fikk hun Dan til å blokkere meg -.- takk jasmine!
Han har sagt at han skal fjerne den idag ;D får håpe han gidder da..
Jasmine <3

 Maren<3

Har ikke noen bilder av thea.  :\

 

-Akopperud ♥

Det kommer..

I helgen har jeg vært på hunderfossen siden Farmor hadde 70 års dag, så hun tok med oss dit :)

Det kommer bilder så snart jeg har fått dem inn.
Jeg forteller mer senere!

-Akopperud

sykkeltur til bygdetunet!

Heei, idag var det sykkeltur til bygdetunet!
Når vi var på skolen så fikk vi informasjon og hvor vi skulle sykle for å komme oss dit.
Da folk begynte å sykle fulgte jeg etter. Jeg syklet bort til Henriette for å sykle med henne. Vi syklet med hverandre en stund men til slutt dro jeg avgårde. Hun ble helt borte fra meg. Så jeg syklet og syklet hele tiden, jeg ble veldig sliten av det :P
Når jeg var fremme så var jeg en av de første som kom.
Jeg gled og ble brun opppver leggen, men jeg var ikke den eneste. Etter at jeg gled, gled Vemund. Også gled Kevin og Vetle gled så vidt. Mia sa iallefall det.
Da vi syklet hjem skulle jeg holde teten med Mia. Etterhvert syklet jeg forbi henne og syklet vedsiden av Vebjørn helt til skolen. Når jeg kom vedsiden av Vebjørn så han: Du har sikkelig fart i beina! Takk svarte jeg. Han sa at jeg var den eneste av jentene som var så langt fram siden jeg syklet så fort og at det vat bra gjort. Han er hyggelig :) Vi snakka helt til skolen.


Anne-Emilie ♥


hvordan var din dag? :D

-akopperud


Maler !

For en stund sida begynte vi å rydde ut av rommet siden det var så rosa og barnslig. (alt!).
Nå er (nesten) alle tingene ute av rommet og vi har allerede begynt å male den ene veggen. Jeg tenkte at den skulle være turkis, men det ble litt mer lyseblå istede :p
Den skal være turkis lyseblå imens de andre veggene er hvite.

Her er veggen lyseblå, men det var dårlig lys så det synes ikke så godt.

Ja, her kan vi se hvor rotete det er der ;D

Her er resten av det rosa xD

DAGEN IGÅR!

Igår så var Cathrine,Ida,Srisuda,Thomas,Jakob, Elisha og jeg på skolen og spilte litt fotball og drev litt med noe annet også.
Men etter det jeg husker var det ikke noe mer å skrive om  :P

Meg og Simba ♥


Cathrine og Simba♥

Srisuda og Ida! ( `r` i srisuda er stum)

Jeg liker sjokolade ♥

Ansiktet så rart ut O.o men det blåste veldig.
Det var fordi det var litt biter av "Irene" som slo inn :P

Do you love the wind? <3

Cathrine og Ida!


Du liker den dragen ;)

(jeg må hente disse bildene fra Cathrine sin blogg siden jeg ikke har med noe å ta bilde med!)
www.crendalen.blogg.no

 

-Akopperud ♥

Vi starter på nytt!

Heii, jeg blogget før men det var kjedelig så jeg sletta den. Men nå er det på tide å starte igjen. Så vi prøver.

Akopperud:

-Andrea
-13 år
-Elsker dyr
-liker å ta bilder
-elsker godteri :D
- liker å bake
- hater folk som maser, argumenterer eller er barnslige.
-hater når pc'en er klikk!!!!

Klarer meg ikke uten:

mobil
pc
familie
tv
venner
godteri
dyr
mat :P
kamera
musikk

favoritt ting:

fav.farge: lilla og blå
fav.sanger: Um.. jeg liker Justin Bieber, Austin Mahone, Nicki Minaj, Adele og noen fler.
fav.mat: Vet'ke liker mat xD
fav.sang(er): Super bass, pray, rolling in the deep, someone like you osv.
fav.dyr: Hunder og katter!

 Ja, bildet er tatt i Kroatia, Bol, på øya Brac. 1.07.11 - 8.07.11 ♥

 

- Akopperud