Hverdagen

Maten 11 om kvelden

Jaja jeg nøyer meg meg bacon elleve om kvelden, samt brødskive og eplejuice. hehe.
Vi dro til Amanda og var der en stund før vi dro til meg og chillan. Da de dro fortsatte jeg med 1D veggen min..men så, ble jeg sulten. Da var bacon det første jeg gikk etter. Planen i morgen er Jessheim med Daniel, Amanda og Tiril. Selvom jeg vedder dere ikke er særlig interesserte.. :P

Hvem er høyest?


-ingen kommentarer ingen bilder ~
-sekunder å kommentere ~


Akopperud ?

Gammelt bakeri.

Endelig en dag hjemme på Råholt! Amanda og jeg satt litt på Gammely bakeri og drakk Milkshake og spise baguette. Vi venta cirka en time på Tiril. De spilte av Baby på radioen og Amanda ble helt gal og løp mot radioen! Nå er vi utafor hos Tiril og chillern. I morgen skal de på Jessheim og jeg tenkte å ta med Daniel dit da. Hehe, han må være med. Har ikke sett han på over en måned..! Ah, jeg savner han.

Bursdag og Idrettsdag.

Idag er det bursdagen til faren min og i tillegg har det vært idrettsdag. Jeg jogga, spilte landhockey (eller sånn som Edwin sa: ute innebandie.) og hadde friidrett. Løp 60 meter'n på 9.9..skuffende. Ellers så gikk det vel bra. Når jeg kom hjem, var det rett i dusjen! Pappa fikk jo ikke lov til å lage brownies, så det var tydeligvis jeg som gadd det. Han får ikke lov, siden han ikke rydder opp og bare søler. I følge mamma. De ble gooooode! Har ikke spist den opp enda. Vi må vente på farmor og farfar først. går for null sminke idag!

 

Hva har du gjort i dag?

  


 

Idag så..

Idag så.. Er det ingenting spennende som skjer. Butikkene er jo stengt så da er det ikke mye å gjøre! Skal forhåpentligvis snart ut med Dima, så da er det vel noe å gjøre i dag..

Kort innlegg, blogger mer senere!

-Akopperud?

Siste dagen i barnehagen.

Det var dessverre siste dagen i den supre barnehagen! Her er loggen fra i dag som jeg skal framføre på skolen: 

- Theodor var som vanlig veldig furtete og gråt nesten hele tiden. Rett etter frokost gikk vi ut og lekte. Jeg passet på Theodor siden jeg syns så synd på han når han gråter! Jeg lekte med dem, hjalp dem, passet på dem og koste med dem. Det var noen som var veldig kosete der! Jonas spurte hver dag om hva jeg het og tydeligvis heter jeg enten Mona eller Martine, ikke Andrea.  Da det var spisetid, hjalp jeg dem med smekkene og ga dem havregrøten. Han som hadde kalt meg «kjæresten sin», ville bli spruta vann på siden det var så varmt. En som jobber der hadde tatt brannslangen og spylt utover plassen. De måtte jo kjøle ned ungene litt! Så vi sto der med vannflaskene våre og sprutet på han og noen andre jenter. Så spurte han om et nuss, men det skulle ikke være på munn, men på kinnet. Så da fikk han et nuss på kinnet. De damene som jobbet i Gul 2 basen ba meg om å skjære litt frukt til barna som de skulle ha etter at de hadde våknet og spist. Jeg sto på kjøkkenet og kuttet appelsiner, epler og bananer. Jeg ga det til dem etter maten, jeg tok også noen. Når klokka nærma seg halv tre, gikk jeg og sa ha det til alle sammen som var i Gul 2 basen. Jeg hadde jo en liten venn som hadde fulgt etter meg hver gang han så meg, så jeg gikk inn til blå 2 og sa ha det til han også. Da spurte de som jobbet der om jeg kjente Sander fra før av, når jeg sa nei sa de til han: Neimen, har du fått en ny venninne du da sander! Da smilte og rødmet han! Jeg stakk hode inn gjennom vinduet da jeg gikk forbi gul 2 sin base og sa: ha det, vi ses nok snart! Da sa alle ha det og jeg hørte Jonas rope: Ha det Andrea! Jeg visste at han kunne navnet mitt! Jeg tittet også inn til blå 2 og sa ha det til sander. Han smilte og vinket og sa ha det. Jeg skal nok tilbake dit i de arbeidsdagene. De blir nok ikke kvitt meg så lett! ~

 

Digger de ungene!


 

Hva har du gjort idag? :) 

 

 

Chillin' in Hurdal!

Da har Cathrine og jeg badet på Pressan, eller rettere sagt; Hurdalsjøen! Etter en så lang, varm og slitsom dag i barnehagen, er det godt å ligge på "vannkanten". Selvom vi ble angrepet av mygg og maur. Chill med saltstenger, kjeks og brus!

Det var første gang jeg har badet ute i år. Fy så kaldt det var til å være så varmt i lufta! Forsatt litt kald. På veien hjem kjøpte vi en deilig flurry på mix! men må gå, skal dusje og så legge meg, opp tidlig på jobb i morra.

Hvis dere vil se videoen av at jeg bader, gå på viddy på Facebook og søk opp denne:

Bare søk på navnet. Altså: linnakopperud


-hva har du gjort idag?
-badet enda?:)

Akopperud?

Off to work!

Da skal jeg snart dra til min første dag i arbeidslivet. Eller i hvertfall en smakebit. Halv elleve drar jeg så jeg er 100% sikker på at jeg er der før elleve. Jobber der i seks timer hver dag, ulønnet. Starter og slutter på forskjellige timer hver dag, i morgen starter jeg bl.a klokka sju og slutter ett. Det vil bli så morro å leke med barn på lærings! Små søte barn. Hvis de begynner å skrike og grine, er jeg borte med en gang. Takler ikke barn som skriker! Kommer med ett nytt innlegg når jeg er ferdig klokken fem, snakkes da.

~ jobbet før?

-akopperud?

sangene i disse tider

I disse tunge tider har jeg sanger som kan vise mine tanker om alt som har skjedd med Embla. Vi har ikke fått vite om når begravelsen er eller hva som EGENTLIG var dødsårsaken til hu. Vi får se.. 
men tilbake til sangene. Siden jeg har One Direction Infection, så er nesten alle sange coverlåter fra dem. 
 

// forever young 

 

// torn

 

// your song

 

oida..alle var visst One Dierction. 

-Vas Happenin'?

-Akopperud♥ 

Jobbdag og Jessheim

Jobba fra ni til..12 sånn ca. med pappa, vi var på Dal en stund før vi dro til dynga også dro vi til Hammerstad og hjem. Da vi kom hjem, spiste vi. Når han dro, fant mamma fram vaskeutstyret og jeg vasket hele huset imens mamma var ute. Når jeg var ferdig, avtalte jeg med Amanda og Helene når vi skulle møtes og hvor. 
Amanda og jeg har en rutine..spise -> shoppe -> do -> shoppe -> hjem.  Jeg handla ett par smykker, en shorts og en t-skjorte. Therese, (lillesøstra til Amanda) var også med da. Bilder av innkjøpene kommer senere.
på dynga!
båten miiiin<33
dette var det vi tømte på øras..glad jente!

<3

 

-Vas  Happenin' ? 

 

-Akopperud♥

  

Håret Ja..

Farga og klipte det idag..jeg avskyr panneluggen akkurat nå. Håret ble så kort liksom..men fargen er grei..//dumme pannelugg.Ja, det hakke akkurat vært den beste helgen..våkner, hører et knekk også må jeg gå med bandarse for å holde hånda i ro. pro! :)

hehe

  • Hva skjer i dag da?

-Akopperud♥

 

Yeah.

Idag var vi en liten tur innom moste og beste, men det var bare søstra mi og jeg da. Der fikk jeg sesongens siste julebrus..de hadde tydeligvis spart fra jula! På veien hjem kjørte vi innom McDonalds for is..sykkelen min hadde stått ulåst på skolen i to døgn, så når jeg dro for å hente den, møtte jeg Ida Brenna og Dima. Og to til da...

- Forever Young.

Akopperud ?

Idag da

Idag hjalp vi mormoren min med å finne godteri til påskeegget til søstra mi. Også var vi en tur innom lindex før vi stakk innom lekebutikken bare for å..være der liksom..:) vi gikk ned til lobbyen og der sovna vi til halv tolv, smart :p

-hva har du gjort idag?


Akopperud <3

Haha

Idag skulle mamma og pappa se hvor lenge vi sov før vi våknet av oss selv. Jeg våkna først, gikk i dusjen, og vekket Amanda. Vi gjorde ikke stort før vi dro til moste og beste..(beste foreldrene mine) det var...morsomt. Da vi gikk ut, så jeg Fabian igjen! Han hadde jeg ikke sett på lenge. (Han er en hund.) Da jeg kom ned trappa, ropte jeg; " Fabian? Fabian! " og han kom løpende til meg. koselig. :) Og nå tok vi nettopp noen bilder nede på en bar som ikke er i bruk. Vi gikk bak der de har alt sammen, også fant vi en ..spruter? som hadde forskjellige knapper som det kom forskjellige drikker fra. Vi tok noen glass og helte i pepsi. Gratis pepsi! ^^ pepsiiii

 

  • Hva har du gjort idag?
  • ikkesant pepsi er deilig?^^

 

 

-Akopperud♥

 

Sweden!

Heihei! Det er da første dagen vi er her i Sverige og vi koser oss med godteri, bading og shopping. Cathrine skulle gjerne ha vært med, men det var jo litt bursdager osv. så jeg trokke at det hadde gått uansett..:/

-Akopperud <3

Biltur !

Hei! Da sitter Amanda og jeg i bilen på vei til Sverige. Vi var nettopp innom kiwi for noen varer, vi prøvde å se etter one direction bladet..men det var dessverre ikke der da. Nå leker vi "mitt skip er lastet med"...ordforrådet mitt er stort ;)

-hva skjer der idag da?

-Akopperud<3

Ute med helenepus!

Da sitter vi på ungdomsskolen og venter på at Dima skal komme med bussen. Vi sitter her og snakker og selvom det er varmt i sola, er fingrene mine stivfrosne...jeg tror nok at Maren og Ida kommer etterpå..vi har vært her hver kveld hele helgen nå..he-he
Savner deg Daniel!

-Akopperud

Klassefesten

Igår var det klassefest! Det var jammen på tide etter at vi klagde over at B- og A klassene hadde det. Det skjedde vel ikke så mye, før middagen sto Caroline, Live og jeg USOSIALE ved bordene med mobilen. Etter middagen ble det mer dansing og leker og nødt eller sannhet.
- Servietten begynte å brenne på bordet, de voksne så det ikke så vi kasta fort brus på det.
- En mann kom i åpningen og bare...så på oss liksom.. skummelt igrunn..

Idag var Daniel hos meg, han ble med meg hjem etter skolen..koselig :)

Anine &lt;3

da var den reguleringa borte da

Nå har jeg gledet meg lenge til å ta den av, og nå har jeg gjort det da. De knakk reguleringen av limet og det føltes som om tenna knakk.
 

 

mange sa det var fint daeh.. det kjentes så uvant

 

-Akopperud♥