februar 2012

da var den reguleringa borte da

Nå har jeg gledet meg lenge til å ta den av, og nå har jeg gjort det da. De knakk reguleringen av limet og det føltes som om tenna knakk.
 

 

mange sa det var fint daeh.. det kjentes så uvant

 

-Akopperud♥ 

reguleringen = av i morra

I dag er det akkurat ett år siden jeg fikk på regulering. Det var da jeg spiste tyggis med en gang når jeg kom på skolen, når jeg beit i hjørnetanna som var så øm at jeg skrek.. men det tiden er over nå! endelig.

<3harry

-Akopperud♥

Helene:D

Ja, da har jeg vært hos Helene helt siden skolen og vi har snakket en del og vi ha tullet litt og vi har...gjort mye rart. her er noen bilder!

 

 

ja..www.lellelove.blogg.no

-Akopperud♥

 

vinterferien daeh

som alle vet har det vært vinterferie, jeg tilbrakte den i fine fine Madeira! Der var det karneval og vi gikk en levada. (levada = en tursti) Det var en tynn vei av stein med vann vedsiden av som blir fraktet fra fjellene og ned til byen. Vi spiste bla. sverdfisk og bachalao..eller hvordan det nå skrives. på mange cafeer var det wi-fi og der fikk jeg holde kontakten med folk via facebook og andre sosiale medier..og bra med wifi når man spiller wordfeud så ikke tiden går ut. 
Idag kom Daniel til meg, èn uke siden sist.. jeg merker at jeg kommer til å dø når han drar til BRASIL I TRE UKER! fu. trutmunn<3 en slags pocky :)

parykk daeh

ignorer trutmunnen!

redigert, brune øyne

namnamnam

daniel <3

 

-Hva har du gjort i ferien?

-Akopperud♥


 

.

Det er når rykter spres, personer blir såret. Det er de som sprer ryktene som viser at de har dårlig selvitillit, må ødelegge for noen andre for å tilfredstille seg. Det værste er når den som spredte rykte, ljuger og ikke sier at det var den.  Når det gjelder krangler, bør man snakke sammen, finne ut av det...I mitt tilfelle er det mer som, et rykte, personen som "fant" det på, sier det til personen det gjelder, sier at personen ikke skal si at det var h*n og den det gjelder blir oppover ørene sur på med da. jadda
Nå vil ikke han,( den det gjelder er da altså en han) snakke med meg, han vil liksom ikke "se" at det ikke er sant, at han bør tro på meg, men neida. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre nå.
Har du  noen gang følt deg...sint? På den måten at du vil slippe det ut på et slags vis, men du vet ikke hvordan.. sånn er det nå. Jeg vil slippe ut sinnet, jeg vet ikke på hva eller på hvem. Det er ikke så lett å få det overstått når han ikke vil snakke ut om det, når han ikke tror meg, når han ikke vil høre sannheten, og når den eneste personen han hører på er den som sa det eller ett av hans bestevenner. Bare vent til jeg finner ut av hvem som sa det..
Jeg føler meg hjelpesløs..Noe av det værste er når han ikke en gang stoler på meg! Jeg trodde da at vi hadde knyttet et sterkere bånd enn det. Det viser mye. Jeg virker slapp, jeg vil legge meg ned..slappe av, utelukke verden inne på et mørkt rom alene med musikk..det frister mer og mer for hver dag.  Dette er ikke verdens beste valentinsdag..den værste.
Jeg får gode "råd" eller hva jeg skal kalle det fra en venn, han er støttende og veldig forståelsesfull, han har sagt:

 

  • Keep shining keep smiling I'll be on your side forever more thats what friends are for
  • håper du får stifta sammen hjertet ditt igjen fort 
  •  ikke lag arr

 

Nei.. jeg skal ikke lage arr.

-Hva syns du?.

-Akopperud♥


Thea og Maren idag ;*

Klokka nærma seg 5 ellerno, og jeg dro til Thea med Maren. Maren var der fra før, og jeg kom bare litt seinere. 
Da jeg kom, lå Thea og Maren i senga med pcen og så på random youtube videoer.
Vi så på videoer av mislykka x-factor deltakere i andre land, mislykka idol deltakere i andre land..og EKSTREMT myke folk.. var ekkelt å se på igrunn. 
Maren måtte dra, så jeg og Thea snakka litt. OG OG OG jeg kunne skrive på kleskapet hennes!! En liten hilsen :D
Thea endra facebook etternavnet til: Linnlover, siden jeg spurte, og jeg endra til: Theadigger, siden hun spurte.enkelt konsept.

 maren <3
 thea<3

måtte ta bilder fra facebook, siden vi ikke tok noen bilder istad..

 

 

-Hva har du gjort idag?:)

-Akopperud♥ 

Sverige idag med jentami

Da har Maren og jeg vært i Sverige på Charlottenberg.(eller hvordan det nå skrives..) 
Men først sov jeg hos henne ! Vi fikk ikke vært så lenge oppe pga vi skulle opp så tidlig. 
En liten stund var Helene her og Maren sminka henne scene.(eller hvordan det nå skrives..) hun ble tydeligvis veldig fornøyd. 
Etter en stund hadde vi.."bilde krig" med noen vi kjenner.
 

 

hehe..
-Hva har du gjort idag?

-Akopperud♥ 

yes, Maren!

Da skal jeg sove hos Maren, og i morgen skal vi til sverige. Shopping tenker jeg. Så nå.. sitter jeg og gjør lekser da. Egentlig ikke. 
Jeg skal begynne da, jeg skal gjøre halve matten og naturfagen tenker jeg.
my hero<3

 

Hva skal du idag?

-Akopperud♥

 

Maler..som vanlig

Da har jeg meldt meg på UKM igjen.. MEN denne gangen er det på Jessheim ! hihi
Jeg meldte meg på med kunst. Også tenkte jeg en sang og jeg tenkte denne sangen HER.  Eller..hva syns du?
Uansett, tilbake til maleriet. Jeg startet med skissen, den så sånn ut ;

Litt dårlig da men. Også startet jeg ikke å male det før jeg fikk karbon-papir. (papir som sverter av når du tegner på det) med en gang jeg fikk det, starta jeg! Og resultatet ble:

 

 

 
Jeg likte det  i allefall.. Håper det er fint nok til å komme videre!! kryss fingerne

 

-Akopperud♥


 

da funker linkene!

Da funker linkene over her ↑ - eller bare to av dem.. De som funker er: forsiden og videoer. Mer kommer!
Nå pakker jeg sekk og klar for skole... vi starter nå med en og en halv time med norsk, og så en halvtime matte og en halvtime samfunnsfag, så er det spansk, og musikk og til slutt gym. En og en halv time i fage jeg liker minst...jeg fikk en 3'er på karakterkortet i norsk muntlig..

-Akopperud♥
 

folka

Da var jeg ute med Cathrine og Daniel da! Men først...var jeg på gitarkurs, jeg var så trøtt at jeg nesten sovna der. Jeg klarte så vidt å holde øynene oppe.
Etter det dro jeg ut med Cathrine og Daniel..♥ Vi dro til butikken, også gikk vi til hallen. Der skjedde det mye fint du..:P

he he 

ja.. smart smiiiil

koselig

 

-hva har du gjort i dag?

-Akopperud♥

Ukm

Som sikkert noen vet, var det ukm på lørdag. Vi var veldig nervøse før vi gikk på scena, men når vi  først var der, gikk det ganske bra. Det gikk ikke helt vår vei, men dommerne sa til oss at: hvis fler kom videre var vi de neste.:)
video:iphone 154


Helene, Amanda og jeg:)

-Akopperud♥

Sjuk idag da! - men likevel oppegående

Overskriften sier vel det meste. Jeg er sjuk og var sengeliggende helt til halv tre, siden Amanada sa det var  generalprøve idag til UKM. Da spratt jeg opp av senga. Men det viste seg at det var ikke før i morgen, siden det bare var amanda som surrer.. 
Da jeg var oppe av senga, gadd jeg ikke å legge meg igjen. Så jeg gikk på pcen, så på tv og nå maler jeg! Det er ikke så mye annet å gjøre egentlig. bilde av maleriet kommer

 

oppmuntrene genser, mal ! å male er tingen :) 

 

-Hva har du gjort idag?

-Akopperud♥
 

holmekollen og sånt da

Da var vi på holmekollen med skolen.. først tok vi buss klokka åtte til Oslo, kom fram, gikk feil, og til slutt fant vi plassene! Da ble det kaldt etter en halv time. Løpet starta og Amanda og jeg gikk opp å kjøpte kanelboller. Vi prøvde å få tilbake varmen, men det tok en stund før vi fikk vite at det var en varm do vi kunne være på...
Så vi var en stund på den doen. Nå fryser jeg!  På bussen hjem sovna jeg..
Misforståelser bør snakkes om! Dagens store  lærdom. 
Beklager ulrik

bildene kommer snart...

 

-Akopperud♥ 

helleee &lt;33

Da er jeg hos Helene med Amanda ! Før Amanda kom, malte vi over noe på veggen.. Vi gjorde lekser, og tatt bilder. De finner du på Helenes blogg. Og noen av dem her da.

 vel.. ett av dem,,, :P

 

hehe. og vi tegna på veggen hennes da.. jeg fikk lov, men amanda bare gjorde det! hører du det amanda..? men etter amanda dro tegna jeg litt ekstra, jeg fikk lov! 

bildet ble kanskje litt stort ja,..
men anywho

life sucks right now..
vi skal til kollen i morgen, fra klokka åtte til halv sju !! omg ..x3

 

-Akopperud♥