mars 2013

Leir!

hello, beautiful

If you didn't know, var jeg på konfirmasjonsleir denne helgen. OG DET VAR UTROLIG GØY! Sang hvert måltid, de stille stundene på kveldene, leken på dagen, påskevandringen, underholdningen på lørdagskveld, og akingen i pysj, fordi du vet.. "hashtag yolo". Har lyst til å bli leder..men, jeg vet ikke helt om det hadde vært noe særlig enda.


jeg kommer ikke over blikket hennes her

Hva har dere gjort i helgen?

Konfirmasjonsleir!

wey hey ♥

Nå er det to timer til jeg skal på konfirmasjonsleir! Jeg er bare redd for at jeg skal glemme noe, så når jeg sitter på hytta og mobilen er tom for strøm og bare:"HVOR ER LADEREN MIN?" også har alle samsung og iphone 5 så da sitter jeg der hele helgen uten telefon. Kan skje.
Egentlig så vet jeg ikke hva som skjer der. Alt jeg vet er at denne leiren telles som to gudstjenester, som betyr...jeg slipper å dra til kirka på søndager!!

-Hva skal folka i helgen da?

Lots of love!:*

 

 

 

Londooon

Hellooo♥

Den 21.februar dro jeg og Helene til London for første gang, sammen. Jeg har vært der 2 ganger før, men det var første hennes. Vi våkna utrolig tidlig om morgnen for å rekke flyet. Helene og moren kom for å kjøre oss til Gardermoen klokka seks, og vi sjekket inn bagasjen, handlet i taxfree'en og så var det boarding. Flyturen gikk fortere enn forventet, vi spilte for det meste på ipaden og mobilen, snakka, spiste også skulle vi lande. Det var ikke snø der, men alikevel utroooolig kaldt. Det var 1 varmegrad den ene dagen, men vinden fikk det til føles ut som flere minus. Første dagen gikk vi til Piccadilly circus, et kjent shopping sted. Der handlet jeg litt, og Helene mer. Vi gikk videre til Oxford street. Enda en kjent handlegate. Siden det ikke var kjøleskap på rommet, måtte vi henge drikkeflaskene i tråd utenfor vinduet om natten. Andre dagen gjorde vi nesten akkurat det samme, tror jeg. Tredje dro vi for å se på ting, for eksempel London Eye, Big Ben og Abbey Road. Det ble nok litt handlig den dagen også, for vi kjøpte helfigurer av 1D, men jeg husker ikke helt hvilken dag det var. Fjerde var det konsert dag ♥  den dagen var vi innom Madame Tussauds, som det kommer bilder av senere.. but anyways, rett etter vi var der, tok vi undergrunden tilbake til hotellet, skiftet, og dro til O2 arena! Vi venta i en utrolig lang kø mot inngang H, som vi skulle inn på. Det sto at barn under 15 måtte ha følge av en voksen, så jeg var utrolig redd for at vi ikke kom til å bli sluppet inn. Når jeg kom til hu dama som skulle "pipe" oss inn, var jeg redd for at hun skulle spørre hvor gammel jeg var, men hu sa bare: "Hello, welcome. *pip* Enjoy". Jeg snudde meg med store øyne og så mot mamma, også kom Helene bak meg og vi løp og skrek bort til rulletrappa. Det var fantastisk å se dem live. Andre dagen rakk vi ikke så mye før vi måtte dra. Vi måtte bære rundt på de store helfigurene i flere timer, samt baggasjen.


 


 

Og ja, STARTBUCKS TWICE A DAY♥

Helene blogger sikkert litt om London også, sjekk HER

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glaaaad :)

Lots of love♥

 OKKKKK

GREIT. Nå starter vi igjen. De kommer alltid til å være noen "bloggpauser" men, jeg må avogtil. 
Den siste tiden har vært faaaaantastisk! London..One Direction konsert...og det var vel det. Men fantaaaastisk!! Jeg burde vel egentlig pugge til spanskprøven i morra, men det spørs om jeg tar faget seriøst eller om jeg bare prøver å gjennomføre det. Jeg tror jeg bare prøver å gjennomføre det. Jeg tror ikke karakteren min kommer til å bli så bra dette halvåret pga den nye læreren..hun er skummel. Like skummel som mat&helse læreren. Nå er det snart cornerstone, så jeg må dra. Men hvis jeg skal skrive mer om London, må det bli senere i kveld eller i morgen! :)

Lots of loooove