april 2012

Innkjøp fra Nordby

Her er innkjøpene fra nordby, (et shoppingsenter i sverige). Jeg elsker å handle..men jeg trenger penger. Så, hvis noen har en ledig stilling, ring meg! 

og ++ jeg fikk piercing! Det tar 1 uke før jeg kan bade og 6 uker før jeg kan bytte til en annen..

 

 

.Vas Happenin'?

 

-Akopperud♥


 

Jobbdag og Jessheim

Jobba fra ni til..12 sånn ca. med pappa, vi var på Dal en stund før vi dro til dynga også dro vi til Hammerstad og hjem. Da vi kom hjem, spiste vi. Når han dro, fant mamma fram vaskeutstyret og jeg vasket hele huset imens mamma var ute. Når jeg var ferdig, avtalte jeg med Amanda og Helene når vi skulle møtes og hvor. 
Amanda og jeg har en rutine..spise -> shoppe -> do -> shoppe -> hjem.  Jeg handla ett par smykker, en shorts og en t-skjorte. Therese, (lillesøstra til Amanda) var også med da. Bilder av innkjøpene kommer senere.
på dynga!
båten miiiin<33
dette var det vi tømte på øras..glad jente!

<3

 

-Vas  Happenin' ? 

 

-Akopperud♥

  

Jessheim----&gt;

Da skal jeg til Jessheim med jentene! Amanda og Helene møter jeg på bussen, også drar vi til sentret. idag har vi hatt den jobbdagen, og det var gøy igrunn. Jeg hjalp pappa, og vasket hele huset. Slitsomt, men sånn kan det gå. Pappa tok et bilde da jeg var med han, men det viser jeg senere. Jeg farget bryna med eyebrow liner baer for å prøve..men jeg vet ikke..bør jeg gå med det til vanlig? Det kommer ett innlegg til med jobbdagen, men det er når jeg kommer hjem, hade!
skal, skal ikke?

 

 

-Vas Happenin?

-Akopperud♥

 

fordi..jeg ELSKER speilrefleks kameraet til cathrine!

Imen Cathrine spiser og farger håret, sitter jeg på rommet hennes og tar bilder!(: 
blir kjedelig etterhvert da..men jeg syns igrunn at de ble fine! noen av dem iallefall 
dette var egnelitg bare kødd...
hehe, ja.

I morgen har vi ikke skole, men jobb. Vi skal jobbe et sted og tjene i hverfall 200,- kroner. Jeg tror ikke at jeg skal jobbe så fryktelig lenge. Skal jobbe med pappa. Han jobber med utleie av bl.a konteinere, leiligheter og hybler. Eiendomsforvaltler er vel det rette ordet.  Skal stå opp sånn i 10-11 tida og jobbe til 15-16. Også skal jeg på Jessheim med Amanda og Helene!;* Skal se om jeg finner noen fine sko..har et merkelig behov for det akkurat nå. 

- Vas Happenin' ?

-Akopperud♥

 

Håret Ja..

Farga og klipte det idag..jeg avskyr panneluggen akkurat nå. Håret ble så kort liksom..men fargen er grei..//dumme pannelugg.Ja, det hakke akkurat vært den beste helgen..våkner, hører et knekk også må jeg gå med bandarse for å holde hånda i ro. pro! :)

hehe

  • Hva skjer i dag da?

-Akopperud♥

 

Yeah.

Idag var vi en liten tur innom moste og beste, men det var bare søstra mi og jeg da. Der fikk jeg sesongens siste julebrus..de hadde tydeligvis spart fra jula! På veien hjem kjørte vi innom McDonalds for is..sykkelen min hadde stått ulåst på skolen i to døgn, så når jeg dro for å hente den, møtte jeg Ida Brenna og Dima. Og to til da...

- Forever Young.

Akopperud ?

Jessheim next!

Igår var det bursdagen til søstra mi, men vi gjorde ikke noe spesielt da, men nå idag skal vi spise på Jessheim. Vi tenkte å dra litt før så vi rekker å gå litt rundt der. Hodetelefoner er noe jeg må kjøpe..så slipper jeg å "stjele" mamma sine. I dag har jeg egentlig bare..ordna meg. Det har gått sakte. Også rydda jeg vekk malesakene..nå ser rommet mitt litt større ut. 

Heheee
Fordi jeg elsker mustache kjedet mitt! 

 

  • Vas Happenin' today?

 

 

 

 

 

 

-Akopperud♥

Titanic

Igår dro Emma, Amanda og jeg til Jessheim to timer før filmen starta. Vi skulle se på Titanic i 3D! Jeg knakk sammen på slutten av filmen..Amanda hadde pockerface på slutten daeh :3

//swag//

?sett filmen?

-Akopperud?

Hiba!

Jeg har ikke sett Hiba side høstferien! Godt å se hu igjen :)

Solobolle sa du?

Solobolle? Ja, det er en bolle som er..gul. Den skulle bare være i butikken i tre uker, så why not try ?

And to all you "doomsday" people out there:

Se på klokka på bildet..

Ja, det er lørdag

U got instagram?

A dream...


-akopperud ?

påskeeeen!

I påsken..ja, ikke mye å si, men fra fredag til tirsdag var jeg i strømstad med Amanda!:) og fra tirsdag kveld til søndag var jeg i trysil. Etter 3 dager med slalom var det deilig med en dag fri! 
Skolen har starta igjen, og i morgen ser jeg endelig kjæresten igjen! savn..

 

jaja, snakkes!

 

  • hva gjorde du i påsken?

 

-Akopperud♥ 

Nordby

Da har vi vært på nordby shopping senter og handlet litt. Jeg har bl.a handlet en KJEMPE FIN genser på NewYorker og en mustache-ring og øredøbber på Gina Tricot! Vi fikk bare én time på å handle der...én time holder Ikke for meg. Vi skal til Trysil for å stå på ski, men det kan hende at vi skal dra dit i kveld istede for i morgen. Da blir det 2 timer fra Swe og 2 timer til Trysil, æsj.

Også fant jeg et bilde av Daniel :') jeg savner han kjempe mye, er glad han kommer hjem på mandag!

Hehe..

? Hva har du gjort idag?
? hva synes du om innkjøpene?

-Akopperud <3

Idag da

Idag hjalp vi mormoren min med å finne godteri til påskeegget til søstra mi. Også var vi en tur innom lindex før vi stakk innom lekebutikken bare for å..være der liksom..:) vi gikk ned til lobbyen og der sovna vi til halv tolv, smart :p

-hva har du gjort idag?


Akopperud <3

Haha

Idag skulle mamma og pappa se hvor lenge vi sov før vi våknet av oss selv. Jeg våkna først, gikk i dusjen, og vekket Amanda. Vi gjorde ikke stort før vi dro til moste og beste..(beste foreldrene mine) det var...morsomt. Da vi gikk ut, så jeg Fabian igjen! Han hadde jeg ikke sett på lenge. (Han er en hund.) Da jeg kom ned trappa, ropte jeg; " Fabian? Fabian! " og han kom løpende til meg. koselig. :) Og nå tok vi nettopp noen bilder nede på en bar som ikke er i bruk. Vi gikk bak der de har alt sammen, også fant vi en ..spruter? som hadde forskjellige knapper som det kom forskjellige drikker fra. Vi tok noen glass og helte i pepsi. Gratis pepsi! ^^ pepsiiii

 

  • Hva har du gjort idag?
  • ikkesant pepsi er deilig?^^

 

 

-Akopperud♥

 

God natt :)

Da legger vi oss, endelig! På kvelden gikk vi ned på brygga da vi så noe som lignet på en...krokodille-aligator ting...men det var bare en svane ^.^
Den kom nærmere og Amanda trakk seg fra mens jeg bare satt der. Så gikk vi opp på rommet igjen. Amanda satt og snakket med Dima (Dimitry) på Facebook da jeg oppdaget at Daniel var på! Jeg skrek:" Amanda!! Han er på! Jeg må logge på min!! Uææ!" jeg ble så glad :) jeg hadde ikke snakket med han på lenge..han er jo i Brasil. Nå er jeg for trøtt til å blogge, natta ;*

Skal stusse på luggen:)

-akopperud