april 2013

Throwback thursday

#tbh 2012.venezia♦

denne sauen var søøt altså

piercing♥

sup? wemoførste gang jeg red på en hest med frie tøyler.Joa,

◊ I dag kom broren min på besøk med det søte tantebarnet mitt! wææ han var så nusselig 

 

Hva er ditt beste minne fra 2012?

13.04.2013

hello, beautiful

På torsdag hadde moren min bursdag, men siden hun er på et treningsopplegg for den vondte oppererte armen hennes, må vi vente med å "ferie" den til søndag. Så derfor, var jeg og søsteren min ute på Jessheim i dag for å handle gave til henne! Vi kjøpte tre gensere til henne, og en shorts og en topp til meg. he-he. Kan ikke vente til etter konfirmasjonen min, da skal jeg og Amanda til Strømmen for å handle. Åhh det blir så digg å få dratt dit igjen! Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå såå..da publiserer vi litt bilder istedet.


den nye toppen og shortsen!

This month's playlist:

 

 

favortitt♥

 

 

 


wiiii hihi

Andrea∞

Outfit 05.04.2013

ååh, liker den toppen

AndreaKopperud 

Påsken

hello, beautiful

I påsken dro Victoria og jeg til Spania helt på egenhånd. Vel..påenmåte, for foreldra våres fulgte oss til den greia hvor de sjekker håndbagasjen ogsånn, også møtte besteforeldrene våres oss på flyplassen i Alicante. Vi var så sultne når vi landa så vi dro til leiligheten i Torrevieja og spiste lapskaus. Mer av den dagen, husker jeg ikke. Vi møtte noen tvillinger som var barnebarna til noen venner av besteforeldrene våre. ..det var kleint. Vi hadde INGENTING å snakke om. Vi var altfor forskjellige følte jeg. Vi spiste også med dem og var med dem på stranda dagen etter. Fikk skille daa etter to dager på stranda. Vannet var iskaldt. wææ, vi måtte tvinge oss selv til å bade. Vi var også på kjøpesentrene Habaneras og Zenia Boulevard, som hadde en butikk jeg har lett etter siden jeg var i London; PRIMARK! ♥ digg
Itillegg var vi på gudstjeneste i sjømannskirken. Ante ikke at det var så mange gamle norske som bodde der..og det er helt sikkert fler. ♦Hva har du gjort i påsken?

∞Andrea