juli 2012

aw, sweetie!

Dagen starta med gressklipper knurring utenfor vinduet. Vi skulle til Jessheim idag også ble det så mye knot med busstidene osv. Men tilslutt(!) tok vi den riktige bussen til Jessheim. Daniel kom på bussen ved dal skole og jeg ble så glad for å se han igjen! Åh, etter en måned. Aldri igjen. Håper jeg da.
Daniel og jeg gikk for oss selv en stund til Amanda og Tiril tydeligvis skulle ha mat, men Daniel var den eneste som kjøpte mat. Så måtte jeg dra halv fem til besteforeldrene mine for å spise middag. Daniel, Amanda og Tiril tok toget sammen hjem. Tiril hadde ikke råd til toget hjem, og Daniel..den omtenksomme gutten han er, betalte for henne. aw.
Han har bursdag! 15 år og greier! Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gi..forslag?

ja, noen forslag?


-Akopperud

sekunder å kommentere
ingen kommentarer, ingen bilder

...just sayin'

Maten 11 om kvelden

Jaja jeg nøyer meg meg bacon elleve om kvelden, samt brødskive og eplejuice. hehe.
Vi dro til Amanda og var der en stund før vi dro til meg og chillan. Da de dro fortsatte jeg med 1D veggen min..men så, ble jeg sulten. Da var bacon det første jeg gikk etter. Planen i morgen er Jessheim med Daniel, Amanda og Tiril. Selvom jeg vedder dere ikke er særlig interesserte.. :P

Hvem er høyest?


-ingen kommentarer ingen bilder ~
-sekunder å kommentere ~


Akopperud ?

Gammelt bakeri.

Endelig en dag hjemme på Råholt! Amanda og jeg satt litt på Gammely bakeri og drakk Milkshake og spise baguette. Vi venta cirka en time på Tiril. De spilte av Baby på radioen og Amanda ble helt gal og løp mot radioen! Nå er vi utafor hos Tiril og chillern. I morgen skal de på Jessheim og jeg tenkte å ta med Daniel dit da. Hehe, han må være med. Har ikke sett han på over en måned..! Ah, jeg savner han.

"Hva har dere gjort i hele dag?" bada..bada..og spiste og bada

På formidagen i går dro jeg til Synne for å spørre om vi skulle bade. Da jeg kom hadde hun alerede bada, men det gjorde ingenting. Vi gikk utenfor hotellet og begynte å bade. Hvem tror du var først uti? Ikke synne i hverfall. Så hele dagen gikk egentlig til bading og spising. Når vi møtte Aleksander (Alek) på hotellet, spurte vi om han ville bli med men NEEEI, han skulle bort om 5 min. Men han skal være med i dag da. Også spurte han hva vi hadde gjort i hele dag. Bada, bada, og spist og bada, svarte vi. Vi tok også en haug med bilder at vi hoppa i vannet! Som du kanskje ser.

Idag kjørte vi litt båt med Joakim og Sander, før vi dro til Lagunen for å bade. Med en gang jeg hadde fått av meg klærne og sto i bikinien, tok de tak i armene mine og dro meg ut i vannet. Det var kaldt og jeg landa nesten på en brennmanet..damn. Etter å ha blitt dytta uti flere ganger, flytta vi oss til brygga og hoppet ut i vannet og svømte videre til en trampoline-aktig ting i vannet. Etter å ha vært der en stund og bare chillan så kom ENDELIG Synne ut i vannet og kom bort til oss. Joakim, Sander og jeg svømte bort til isfjellet. Det var veldig sterk strøm så brannmanetene kom fort, så da vi skulle opp på isfjellet gjaldt det å komme seg så fort opp som mulig. Joakim dro seg opp først, jeg gikk på den andre på-stigningen og brukte alle mine krefter for å få meg opp. Jeg kom meg lettere opp andre gangen, da var jeg ikke så stressa for alle brannmanetene. Men Sander kom seg aldri opp, så han ga opp og dro tilbake til trampolina. 
Så i morgen skal jeg en liten tur hjem for å hilse på vennene mine, og en jeg ikke har sett på over en måned, Daniel. ♥ Drar tilbake hit på Mandags kveld, da forsetter sommermorroa! I hverfall det som er igjen av det.

posering much. 

beach babe.

"Jeg flyr jo!" - Synne.

mmm deilig! 

 

 

  • Timer å lage, sekunder å kommentere ~
  • Ingen kommentarer, ingen bilder ~ 

 

 
Jeg er tilbake!

Overskriften sier vel det meste: Jeg er tilbake! (vær grei og les hele innlegget, ikke scroll igjennom. Mye bilder på begynnelsen, teksten kommer under.)  Har ikke blogget så mye denne sommeren fordi jeg ikke har orket. Noen ganger skjønner jeg ikke poenget med en blogg. Altså, jeg tror ikke så mange er så fryktelig intresserte i hva du gjør om dagen, kjøper eller hva du spiste. Men selvfølgelig er det morro å skrive det! Been there done that. Jaja, uansett. JA sommer ferien! FØRST  var jeg på cruisebåt rundt i middelhavet fra Venezia (italia) til Bari (italia) videre til Katakolon (hellas) også til Santorini (Hellas) også svirra vi rundt i Hellas i Mykonos, Athen og Corfu også var det endelig et nytt land! Dubrovnik i Kroatia. Før vi landet i Venezia var det så knotete med å komme seg dit. Det føltes ut som om uka hadde gått allerede. Først landet vi i München og skulle være der en natt før vi tidlig om morgnen dro til Venezia og ble der en natt. Dagene var så lange! Hverfall når vi var der fra klokka 8 om morningen og la oss ikke før 11 halv 12 om kvelden. Vi bodde på et hotell som het Marconi. (Makaroni). Jenny (kjæresten til broren min visste hvor det var strand, men vi trengte å ta en båtbuss til Lido vedsiden av Venezia eller så ligger den i Venezia..jeg vet ikke. MEN SÅ BEGYNTE DET Å BLÅSE SÅ DET BLE EN MINI SANDSTORM! det var kult. 

kevin fant meg!

 

Denne turen gikk mye til shopping. Vi var på 1 utflukt i Athen. Vi var oppe og så på de gamle stein tingene vet du, et tempel på en måte. Det var så fint på alle stedene! Du vet jo ikke hvordan det så ut så, her er alle (nesten) bildene!

 

  ankommet båten!

ikke vær så blyg.

husker når jeg først så dette...woww!

utsikten utover venezia.

blekksprut..smakte som makrellbeautiful at night vakkert!

så blått!hellas (:

 ryddig rom


 haha vakkert!

 

Vi møtte også noen helt fantastiske folk! Vel, nå er to av dem litt drittsekker.. men uansett! Andre dagen badet vi og shoppa.. men jeg rakk ikke å dusje før vi gikk inn til Bari, så jeg gikk jo rundt der med saltvansskrøller. Et bord bak oss i matsalen satt det en norsk familie, men det visste jo ikke vi med en gang. "Se på den kjekke gutten!" hvisket victoria til meg og pekte på bordet bak vårt. Hun hadde jo rett, han var nå ganske så kjekk. hehe. Så om kvelden den..kan det være den andre dagen? sikkert. Da gikk vi opp på dekket om kvelden og så dem. Jørgen og Marius (to av de fire norske guttene) svirra rundt oss hele kvelden. Også når vi gikk forbi Tor og Olav så sa dem HEI til oss..hehe. Jeg gikk litt videre og satte meg ned. Da kom det to gutter forbi oss, han ene så ned på meg, så opp og smilte et rødmende smil. "Um, hva var det?" spurte jeg victoria. "Pff, jeg vet ikke. Han rødma i allefall!" Ja anyway neste dagen så skjedde det egentlig det samme. Badet men da var vi i Katakolon i Hellas. Shoppa litt og slappet av. Og så gikk vi på båten litt tidligere enn de andre siden vi hadde gjort vårt og hadde ikke noe mer å gjøre der. Etter middagen den kvelden var da vi møtte de fleste egentlig. Vi gikk opp trappa på dekket også hørte vi "Hello" bak oss. Da vi snudde oss sto det en hel guttegjeng og smilte. Og blant den guttegjengen sto han ene som rødma dagen før. Vi gikk opp til dem og hilsa. "Hi, I'm Hayden! What's your name?" "I'm Andrea. Where are you from?" "Australia, and you?" "Norway" også snakka vi bare mer og mer. Jeg hilste på alle. Han som rødmet het Johnny og var fra Florida. Han var så søt. Også gikk han bort til de norske guttene og fortalte at vi var norske..hehe også gikk de bort til oss.Gudamæjen så kleeeeint. Sånn ble vi kjent med de..hehe. Jeg ble så vant til å snakke engelsk at jeg snakket det HELE tiden. Tilogmed i søvne. Det vet victoria alt om.. hun spurte meg NÅR jeg sov: "Andrea, snakker du i søvne?" siden vi sov på samme rom den dagen. Også mumlet jeg noe på engelsk. "Åja, for jeg trodde du snakket i søvne." *facepalm*. Vi møtte også Connor, Alex, Nick og en annen småtass jeg husker navnet på. De var fra washington men bodde Belgia pga noe jobb greier. Andre dagen med dem lekte vi tag. Da jeg skulle demonstrere det til Olav (han ene norske) brukte jeg Marius som eksempel. "Først skal du slå en. (så slo jeg han i skulderen) Også skal han slå tilbake. (da slo jeg han igjen) Og sånn fortsetter det" (slo et par ganger til) de bare lo.. sånn gikk da dagan. Vi var med de samme hele tiden. Pluss noen jenter fra Usa. 

det var igrunn litt awesome siden det var bare hus på toppen av fjellet så det så ut som snø. Man måtte ta esel opp, men siden vi ikke var der så lenge, gadd jeg ikke å gå i land. Vakkert.blåånick ♥ 

♥johnny

hayden♥

 

 

Litt etter cruiset dro jeg til Amanda og kattungene hennes! Vi var i huddærn..meningen var vel å bade, ikke å sitte på land. Jeg sov hos hu og chillan med sjokolade i trynet.

det startet som barter..

jeg elsker katter! :)

 

 

 

timer å lage, sekunder å kommentere ~