Simple But Effective

Trening - Dag 2

Dette er andre dagen jeg er aktiv og trener, bare at denne gangen var det med Helene på innersvingen.
Vi trente mest med rockeringene, hun sa at man får en fin midje av det. Vi spiste salat etter skolen fordi vi er..sunne!

Videoene vi tar kommer en gang. Vet ikke når, men de kommer!

Lots of love!

2. Desember; 22 dager igjen til jul!

Heyho! Nå er det en stund siden jeg har blogget. Det har ikke skjedd stort igrunn. Idag var jeg så utrolig foreveralone, men så kom Victoria. Vi har hørt på musikk sånn hele tiden! Pluss at vi var ute og tok bilder.. her er noen av dem.


Stooor genser btw
 

 

Det er første i advent! Altså 2. desember! som betyr....det er bare 22 dager igjen til juuul!! gleder meg much.

 

- vas happenin?

 
Little things

Endelig har den nye sangen fra 1D kommet ut! Den gikk på radioen 8 men siden jeg hørte på Radio 1 UK, var den på radioen 9. Det startet med et intervju med Niall på begynnelsen, akkurat som på LWWY, men da intervjuet de Zayn. Den var såååå fin. Gå på "OneDirectionVEVO", der er teksten og sangen! Ahh my ovaries!

Aahhah

-akopperud

Tar helgen med Lelle

Da tar man helgen med vakre Helene! Eller Lelle, som vi kaller henne. Idag skal hun på teaterøving for Jungelboken som jeg "bare" nevner er:
Fredag 26.oktober kl.1830
Lørdag 27.oktober kl. 1300
Mandag 29.oktober kl. 1830
Tirsdag 30.oktober kl. 1830
Torsdag 01.november kl. 1830
Fredag 02.novemder kl. 1830

Hehe. Just sayin'. Nå går turen ut med Marcus og Ådne!

Hade'bjaaa

Akopperud

Øving til høstfesten!

Jeg er så nervøs! Og det er bare på øvinga med det lyd crewet og resten av underholdnings gruppa. og noen fler...Senere idag kommer det 1000 stykker hit for å se på. Ahahahahha sommerfugler.

-Skal du dit?

no comments, no pictures.

-Akopperud

Kattepus!

Endelig har jeg fått katt igjen! Den forrige gikk ut og kom aldri inn igjen. Det er liksom et år siden nå. Den nye er mørkebrun og bitteliten. Vi fikk den av naboen til Cathrine. Den piper mye, og det er enten for å si at den er på do, ferdig på do, skal spise og etter han har spist. Og noen helt randome ganger. Det var litt vannskelig å bestemme navn, men siden den er litt noldus (dum) så burde den hete Noldus. hehe. Men vi ble enige om Prins. Den er inne hos meg om nattan siden den ikke kan gå rundt i huset alene om nattan. Jeg har ikke sovet en hel natt siden. Den vekker meg på forskjellige måter. I natt var det fordi den la seg vedsiden av meg. Selskapssyk og greier. 

mjauu

 

Også var jeg med Daniel på begynnelsen av skoledagen, og da sa han at han hadde noe til meg. Han ga meg en pose og sa: "gratulerer med dagen som var". ah, jeg ble helt sånn..awwff søtnos! inni meg. Han er så søt mot meg. :') 

♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

 

 

En kommentar skader aldri! Sekunder å kommentere vet du ;). 

Ingen kommentarer ingen bilder.
.....just sayin


 

♥ 18.08.2012 ♥ 

 
 

aw, sweetie!

Dagen starta med gressklipper knurring utenfor vinduet. Vi skulle til Jessheim idag også ble det så mye knot med busstidene osv. Men tilslutt(!) tok vi den riktige bussen til Jessheim. Daniel kom på bussen ved dal skole og jeg ble så glad for å se han igjen! Åh, etter en måned. Aldri igjen. Håper jeg da.
Daniel og jeg gikk for oss selv en stund til Amanda og Tiril tydeligvis skulle ha mat, men Daniel var den eneste som kjøpte mat. Så måtte jeg dra halv fem til besteforeldrene mine for å spise middag. Daniel, Amanda og Tiril tok toget sammen hjem. Tiril hadde ikke råd til toget hjem, og Daniel..den omtenksomme gutten han er, betalte for henne. aw.
Han har bursdag! 15 år og greier! Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gi..forslag?

ja, noen forslag?


-Akopperud

sekunder å kommentere
ingen kommentarer, ingen bilder

...just sayin'

Jeg er tilbake!

Overskriften sier vel det meste: Jeg er tilbake! (vær grei og les hele innlegget, ikke scroll igjennom. Mye bilder på begynnelsen, teksten kommer under.)  Har ikke blogget så mye denne sommeren fordi jeg ikke har orket. Noen ganger skjønner jeg ikke poenget med en blogg. Altså, jeg tror ikke så mange er så fryktelig intresserte i hva du gjør om dagen, kjøper eller hva du spiste. Men selvfølgelig er det morro å skrive det! Been there done that. Jaja, uansett. JA sommer ferien! FØRST  var jeg på cruisebåt rundt i middelhavet fra Venezia (italia) til Bari (italia) videre til Katakolon (hellas) også til Santorini (Hellas) også svirra vi rundt i Hellas i Mykonos, Athen og Corfu også var det endelig et nytt land! Dubrovnik i Kroatia. Før vi landet i Venezia var det så knotete med å komme seg dit. Det føltes ut som om uka hadde gått allerede. Først landet vi i München og skulle være der en natt før vi tidlig om morgnen dro til Venezia og ble der en natt. Dagene var så lange! Hverfall når vi var der fra klokka 8 om morningen og la oss ikke før 11 halv 12 om kvelden. Vi bodde på et hotell som het Marconi. (Makaroni). Jenny (kjæresten til broren min visste hvor det var strand, men vi trengte å ta en båtbuss til Lido vedsiden av Venezia eller så ligger den i Venezia..jeg vet ikke. MEN SÅ BEGYNTE DET Å BLÅSE SÅ DET BLE EN MINI SANDSTORM! det var kult. 

kevin fant meg!

 

Denne turen gikk mye til shopping. Vi var på 1 utflukt i Athen. Vi var oppe og så på de gamle stein tingene vet du, et tempel på en måte. Det var så fint på alle stedene! Du vet jo ikke hvordan det så ut så, her er alle (nesten) bildene!

 

  ankommet båten!

ikke vær så blyg.

husker når jeg først så dette...woww!

utsikten utover venezia.

blekksprut..smakte som makrellbeautiful at night vakkert!

så blått!hellas (:

 ryddig rom


 haha vakkert!

 

Vi møtte også noen helt fantastiske folk! Vel, nå er to av dem litt drittsekker.. men uansett! Andre dagen badet vi og shoppa.. men jeg rakk ikke å dusje før vi gikk inn til Bari, så jeg gikk jo rundt der med saltvansskrøller. Et bord bak oss i matsalen satt det en norsk familie, men det visste jo ikke vi med en gang. "Se på den kjekke gutten!" hvisket victoria til meg og pekte på bordet bak vårt. Hun hadde jo rett, han var nå ganske så kjekk. hehe. Så om kvelden den..kan det være den andre dagen? sikkert. Da gikk vi opp på dekket om kvelden og så dem. Jørgen og Marius (to av de fire norske guttene) svirra rundt oss hele kvelden. Også når vi gikk forbi Tor og Olav så sa dem HEI til oss..hehe. Jeg gikk litt videre og satte meg ned. Da kom det to gutter forbi oss, han ene så ned på meg, så opp og smilte et rødmende smil. "Um, hva var det?" spurte jeg victoria. "Pff, jeg vet ikke. Han rødma i allefall!" Ja anyway neste dagen så skjedde det egentlig det samme. Badet men da var vi i Katakolon i Hellas. Shoppa litt og slappet av. Og så gikk vi på båten litt tidligere enn de andre siden vi hadde gjort vårt og hadde ikke noe mer å gjøre der. Etter middagen den kvelden var da vi møtte de fleste egentlig. Vi gikk opp trappa på dekket også hørte vi "Hello" bak oss. Da vi snudde oss sto det en hel guttegjeng og smilte. Og blant den guttegjengen sto han ene som rødma dagen før. Vi gikk opp til dem og hilsa. "Hi, I'm Hayden! What's your name?" "I'm Andrea. Where are you from?" "Australia, and you?" "Norway" også snakka vi bare mer og mer. Jeg hilste på alle. Han som rødmet het Johnny og var fra Florida. Han var så søt. Også gikk han bort til de norske guttene og fortalte at vi var norske..hehe også gikk de bort til oss.Gudamæjen så kleeeeint. Sånn ble vi kjent med de..hehe. Jeg ble så vant til å snakke engelsk at jeg snakket det HELE tiden. Tilogmed i søvne. Det vet victoria alt om.. hun spurte meg NÅR jeg sov: "Andrea, snakker du i søvne?" siden vi sov på samme rom den dagen. Også mumlet jeg noe på engelsk. "Åja, for jeg trodde du snakket i søvne." *facepalm*. Vi møtte også Connor, Alex, Nick og en annen småtass jeg husker navnet på. De var fra washington men bodde Belgia pga noe jobb greier. Andre dagen med dem lekte vi tag. Da jeg skulle demonstrere det til Olav (han ene norske) brukte jeg Marius som eksempel. "Først skal du slå en. (så slo jeg han i skulderen) Også skal han slå tilbake. (da slo jeg han igjen) Og sånn fortsetter det" (slo et par ganger til) de bare lo.. sånn gikk da dagan. Vi var med de samme hele tiden. Pluss noen jenter fra Usa. 

det var igrunn litt awesome siden det var bare hus på toppen av fjellet så det så ut som snø. Man måtte ta esel opp, men siden vi ikke var der så lenge, gadd jeg ikke å gå i land. Vakkert.blåånick ♥ 

♥johnny

hayden♥

 

 

Litt etter cruiset dro jeg til Amanda og kattungene hennes! Vi var i huddærn..meningen var vel å bade, ikke å sitte på land. Jeg sov hos hu og chillan med sjokolade i trynet.

det startet som barter..

jeg elsker katter! :)

 

 

 

timer å lage, sekunder å kommentere ~

 

 

 

 

 

 

Inspirations

Hva er en inspirasjon?  Hvor finner du inspirasjon? Hva inspirerer deg?
En inspirasjon kan blant annet være, en ting du liker, en person med noe du liker..ganske ofte er det kjendiser innblandet når det gjelder personer. Ikke i alle tilfeller da. En inspirasjon kan være bilder, natur, bygninger eller attraksjoner. Vi tenker på kreative mennesker som blir inspirert og be om deres arbeid. Hva som inspirerte du kan male, tegne, produsere denne stykke arbeid? Hva som inspirerte deg å gjøre dette? Vanligvis svaret er: en bok, dikt, film, erfaring, person, et sted eller i tilfelle av Cole Porter "phone call, leder".


"Inspirasjon er et ønske om å leve livet uten flinching. Å ta en risiko og muligens mislykkes.
Til å handle på dine følelser, kreativitet, evne og tro. For å ta kritikk men har tro på deg selv å gjøre det uansett. Blodig hardt arbeid, men deretter hardt arbeid aldri
drept alle (eller så pappa sier). Oh, og jeg finner det inspirerende foster foreldre.
De plukke opp bitene når grunnleggende lære og reglene for vårt samfunn mislykkes. Hvis jeg var religiøse ville jeg spørre Gud velsigne em."

Carolyn Tomley


Mine inspirasjoner.
Inspirasjonene mine..ja, det kan være mye rart. Når det gjelder bilder så kommer inspirasjonene etter hva jeg ser, føler, tenker eller hører. Sånn er det med tegningene og maleriene jeg lager også. Når den stund kommer når jeg skriver...sang, er det etter hva jeg har opplevd eller føler. Kanskje også etter det jeg hører. Inspirasjoner går som oftest igjen i hva du
ser, føler, tenker, hører og kanskje smaker! Å ha en egen inspirasjon kan være en utfordning noen steder. F.eks hvis du liker en spesiell ting som ingen andre er så interessert i, da kan det være lett å bli baksnakket eller mobbet. Da er det viktig å heve seg over kritikken og være seg selv. Det å være seg selv har også noe å gjøre med hvilke inspirasjoner man har. Når jeg foreksempel skal finne noe å male, går jeg på nettet og søker opp hva jeg liker. Da kommer det opp en haug med forskjellige temaer jeg kan male. 
Nå som jeg har blitt eldre har de som har inpirert meg, hatt en god klesstil, og vist seg som en rollefigur. Som f.eks kan være Kristin fra paradise. Men dette er personer. Klær\klesstil er vel det som inspirerer meg for øyeblikket. Fotografier er også innblandet. Et bra ingeniør?  Sminkekunst.. Masse rart kan være en inspirasjon, det er vanskelig å velge èn. 

NYTT - ULRIK I HUDDINGE - vaneza 
fotobloggen av lineSTYLE&DIRTForever fashionlace shorts!Talk aboutGiovana WindmullerOdaKonsine -

 

 

Jeg er veldig glad i shortser..

Classic Hair Braids ♥ | Facebookeverywhere everythingBehind the Butterfly - BraidTumblrweheartit.com/YOHANNKLAYNLikes | TumblrmeowFacebook

 

 

Mye av det du liker, forteller åssen person du er.

  

Strømmen!

Andre dagen på rad med Hiba og Ida! Og begge dagene har vi bada ute i lillestrøm! Dette innlegget kom litt seint siden appen på mobilen klikka...men her er bildene!

-akopperud

Dagen idag.

Første dagen i "arbeidslivet"..better than expected. Det var utrolig gøy å leke med de små barna! Det var alltid opp, ned, frem og tilbake, men jeg storkoste meg! Det blir jo alltid en som er en favoritt, selvom alle barna er noe for seg selv, så var det en liten gutt jeg likte ekstra godt der. Han var så koselig liksom. Vi må jo skrive logg hver dag om hvordan det gikk og hva vi gjorde.

Idag så lekte jeg med barna, hjalp dem med maten, skiftet bleier og var med dem ute og lekte.

Som du ser blir ikke loggen så lang...
Men jeg kan prøve å gjøre den lenger til fremføringen.

Når jeg kom hjem var jeg såååå sliten siden det var så varmt og det har det igrunn vært i hele dag.. Måtte etterhvert sette meg ned i skyggen med noen andre barn som kokte mer enn meg. Uansett, når kom hjem, skiftet jeg og satte meg i boblebadet! Det var deilig en stund men og så ble det litt kjedelig å sitte alene med musikk, så jeg tørket meg litt og åpnet opp glassdøra og løp ut på trampolina. Hoppa litt også opp i boblebadet igjen. Jeg gikk opp av boblebadet når søstra mi kom hjem. Da kjørte vi til mcdonalds og spiste der, så nå er jeg her..på verandaen og slapper av i solen med shorts, singlet og deilige sommersko!

I morgen er det en ny arbeidsdag i nye seks timer. Tenkte at jeg skulle ta på mindre klær i morra..eller kortere bukse og en annen t-skjorte. Ikke noe mer.
Men, nå må jeg gå! Skal til Cathrine og kose meg der, snakkes senere søtiser!

Remember;
No comments, no pictures ~


Hva har du gjort idag?:)


-Akopperud?

17.mai idag!

Idag sov vi til halv elleve før vi dro oss til dusjen. Så kledde vi på oss og dro til Jessheim for å spise buffé! Det var et digert bord med kun dessert, mmm.

Først så gikk jeg til der de hadde vanlig mat så klart, men når det gjaldt desserten, startet jeg med noe "enkelt"

Hele bordet opp ned..?

Men nå er jeg hos kusina mi Victoria, og har vært her en god stund.

-Hvordan er din 17.mai?


-Akopperud?

"chill" uke..

Denne uka er egentlig litt chill siden..ja, idag var det vanlig skoledag. MEN i morra er det engelsktentamen, på onsdag er det begravelsen til embla...:( på torsdag er det 17.mai så da er det fri, også er det fri på fredag ++ fri på mandag og kanskje tirsdag.. tror jeg. DEILIG. Untatt onsdag såklart..uff, orker ikke tanken på det. Vanskelig å tro at hun faktisk er død. At folk spør om hu er greit liksom, men  jeg vil ikke at folk skal spørre om hva vi gjorde når vi var ute, det får meg bare til å savne henne mer. 

 


  

 

 

-Vas Happenin?

 

-Akopperud♥

Tyveriet

Herma litt etter Cathrine jeg! Hehe, dette er da en historie Cathrine og jeg lagde for noen år siden. Femte, kanskje sjette.. men anyways:

     Tyveriet


Carmen og Camille er bestevenner. De er 14 år og har mange gode venner. Spessielt to gutter de heter Magnus og Nicolas. En gang Magnus og Nicolas på butikken. De ringte Carmen og Camille. Når de dukket opp, spurte de om Magnus ville ha red bull. Carmen ville ha, men Camille ville ikke. << Hva kostet?>> Spurte Camille. << vet ikke. >> svarte Magnus. << Har dere ikke kjøpt det her?>>Spurte Carmen fobauset. <<Nei vi tok det!>> Svarte Magnus kult. << Tok dere det!?>> Brølte Camille og Carmen. << Ja >> svarte Nicolas helt rolig. Så var alle stille. De hentet syklene sine. Magnus og Nicolas gikk sure bortover til lekebutikken. C & C syklet etter dem.Magnus og Nicolas gikk først, også kom C&C . Det var Bratz på den ene siden og Boogaser på den andre. Og en hylle var det Bakugar.  Det var som et slott for små unger. Fyllt av leker overalt. << Hva skal dere her? >> Hvisket Camille.  << Skjekke om det er noe spennende her. >> svarte Magnus. << Hvorfor skal det være noe spennende her?>>  Spurte Camille. Magnus og Nicolas oversjå dem. << Jeg vil ha en boogas>> sa Magnus. << Ikke tenk på å gjøre det!>> ropte Carmen. Magnus tok en boogas i lomma. Carmen begynte og synes at de ikke var onklige venner. Neste dag, dro C&C til Nicolas' hus. Det var politibiler rundt. De hadde blitt bekylt av og ha stjolet fra banken. Nicolas ble ført ut. Magnus sto og glante vanelig på Nicolas. << Hva har dere gjort!!>> Brølte Camille.<< Han har blitt bekylt for og   rane banken!>>    små ropte Magnus.  HVA I ALLE DAGER! Tenkte Carmen. << Politiet fant også narkotika under senga hans.>> sa moren til Nicolas. << Det var ikke der i morges!>> Protesterte Nicolas. << Nå holder du munn!>> Ropte politisjefen. De tok Nicolas til politistasjonen. Etter fire timer kom hanhjem. Politiet skulle skjekke noen overvåkningskameraer. Det viste seg at Nicolas var helt uskyldig. Den skyldige var.....Magnus! Magnus spiste brød. Når han hørte det, heiv han brødet på politiet. Og løpte så fort han kunne fra dem. De jagde ham. Hjemme hos Nicolasm kom han ut av bilen, og Carmen og Camille løpte bort og ga han en klem. << Vi viste at det ikke var deg!>>  sa C&C. <<NEI!>> brølte Magnus mens han ble ført bort. Også var de venner i alle sine dager. 

 

Hva syntes dere om at en fjorten åring blir arrestert i en fortelling lagd av 2 jenter på 11år? (en stund sida ja.. )  

 

-Akopperud