Trening

Trenings tips! Del 1

yoo! Det ble ikke så mye trening denne uka..uheldigvis. Men her er det noen tips!

Treningstips 1:

Stå og trippe opp og ned, og hold hendene høyt for høyere forbrenning!

Treningstips 2:

Sitte som en hund når den skal tisse (hann-hund), og sparke i veggen i 30 sek, ta fem sek pause også pån igjen i tre omganger også samme på neste side. Dette strammer rumpa, og gir deg bedre resultat der.

 

Treningstips 3:

Til dette trenger du en spesiel rokkering med tagger inni, som du rokker med, som strammer magemusklene, men det er viktig å bruke like lenge på hver side, for å få likt resultat på begge sider.

 

Legg igjen en kommentar hvis du lurer på noe! :)

Lots of love ♥

 

Trening - dag 10. Må gjøre video!

Heiaaa! Helene og jeg tenkte å lage en "må gjøre video". Har tenkt på det lenge, men har aldri orket å gjøre noe særlig ut av det. Før nå. Vi kommer til å gjøre (nesten) alt du kommenterer! Vi skal ihvertfall prøve. Så, bare kommenter hva du vil se oss gjøre og vi får se hva vi gjør. thankyooou


- the best

 

Lots of love!

Trening - dag 9

Igår våkna jeg i tolv-halv ett tiden, og jeg var ferdig ordnet og dusjet i 2 tiden også dro jeg til Rema for å møte Amanda. Jeg var der og venta i neeesten en time før hun kom. I mellomtiden hadde en mann settet seg nærmere og nærmere meg, men jeg bare flytta meg helt til jeg satt på kanten. Da reiste jeg meg og var på vei ut når jeg så Ådne stå der! Så snakka jeg litt med han før han gikk inn i butikken.
Litt etter han dro, kom Amanda! Endelig. Vi gikk hjem i -12 en laaang vei fra butikken. Når vi kom hjem kunne jeg ikke føle lår eller tær så jeg løp opp på badet tok av meg buksa og sokkene og satte meg under dusjen. Etter en stund gikk vi og satte oss i badestampen i stedet. Åhh that feeling

Vet ikke helt hva som skjedde med magen min på det siste bildet da men. Tror jeg vred meg

Lots of hot-tub love!

Trening - dag 8

Føler jeg begynner å bli litt lei av å trene allerede. Kjipt! I tillegg har jeg blåmerker pga rockeringene..Nice. Men jeg gir ikke opp! Jeg skal holde ut måneden, lover! Hvis jeg ikke gjør det kan du..um, endre navnet på kontaktlista di fra "Linn" til "Feilern". Yes, I'm that serious.
Trente på innersvingen i dag rett etter skolen, og han ene som jobbet der sa at vi måtte ha tilsyn av voksne ogsånn når vi trente der, eller så måtte vi spørre dem om de kunne passe på oss. Hvor uansvarlige tror de at vi er? Vi er ikke 10 liksom.
Jeg tenkte å legge ut noen videoer, men det gjør jeg i morra når jeg går på pcen!

Lots of exercise love:*

Trening - dag 6&7

Blogger ikke hver dag som du ser nå. Jeg hadde svømming på skolen i går, så jeg fikk trent da, men i dag skal jeg bort på innersvingen bare for å betale medlemskapet. Tenkte jeg bare skulle fortsette med de forskjellige rumpe-øvelsene intill videre! Rumpa mååå være fin til sommeren! Kødder ikke.

Jeg har ikke noe mer å gjøre i dag så...NOEN, møt meg på Råholt i fem tida. Thankyou

Lots of love :*

Trening - dag 6

Jeg vet ikke om det er et virus eller at det var for stressende i går, men jeg er ihvertfall syk nå. Jeg våknet av at jeg hørte plakatene på veggen begynte å falle, og jeg reagerte med en gang og festet dem igjen! Når jeg la meg ned var jeg utslitt og hadde hodepine. Jeg fikk droppe skolen! Den 21. februar skal jeg jo til London for å se one direction, og Helene fikk være med! Ååhhh jogge i Hyde park og shoppe i Londons gater og ikke minst se de beste live!

Lots of 1D love!:*

Trening - dag 5

Rett etter skolen i dag dro jeg og Helene til innersvingen og var der en og en halv time, også dro jeg hjem, spiste, slappet av også var det ut IGJEN å trene med Cathrine. Åh, når jeg kom hjem..sverger, jeg har aldri hatt en så stor trang på å dusje og legge meg! Må jo ha 8 timers "skjønnhetssøvn". Haha, 6 timer holder for meg! I morra er det svømming i en og en halv time...gøy. På onsdagen er jeg fri! Fri for all trening! Ingen får tvunget meg inn på et treningsstudio den dagen! Lover.

Bra det går ann å være seg selv, eller hva Helene?

Lots of love!

Trening - dag 4

Det er søndag, orker ikke akkurat å trene da. Uansett så våkna jeg nærmere kvart over 12 siden vi så på en utrolig film til halv tre! Filmen het "The sisterhood of the traveling pants". Den var så bra! Nå gleder jeg meg til å se to'ern. FIlmen var fra 2005, og det er den beste filmen jeg har sett så langt.. etter Breaking Dawn part 2 så klart. Den filmen lærte meg at kjærlighet kan skje når som helst og hvor som helst. Vær alltid åpen for den, for du vet aldri når det skjer og hvem det er. Det var fordi hun ene fant kjærligheten sin i Hellas og hun ble så lykkelig..og etter det har jeg innsett at jeg føler meg egentlig ganske alene. Det går bra da, jeg har jo alltids venner og familie jeg kan vende meg til! Gleder meg virkelig til den dagen jeg finner kjærligheten min... Det er en der ute som jeg kommer til å gifte meg med, hvis ikke den har blitt truffet av en buss elns. Hva skjer egentlig da? Kommer jeg til å dø alene eller er det en ny en som kommer på banen? Aldri skjønt det der! Man får bare ha tålmodighet, tror jeg. Det tar sikkert noen år, for jeg har ikke tenkt til å gifte meg som 17 åring liksom. Åhhh, det er så mange år til. Mange år igjen med skole..også er det jobb..når skal jeg få sjangsen til å leve livet og oppdage nye ting hvis jeg sitter på et kontor resten av livet? Hm, det har ikke jeg tenkt til. Jeg skal først jobbe, som alle andre, så sparer jeg opp masse penger og drar ut og lever livet. ELLER så skal jeg skaffe meg en jobb hvor jeg kan reise overalt, hvor som helst i verden. Jeg har sett at de som jobber blant annet i unicef ogsånn reiser ned til afrika og hjelper der, eller miljøforkjempere, de reiser til regnskogen ogsånn. Det hadde vært fantastisk å ha reddet en utrydningstruet art på samvittigheten resten av livet. Hvis det ikke går  min vei, skal jeg satse på å bli make-up artist ellernoe sånt. Hvis jeg lykkes der, får jeg sminke mange kjendiser og modeller osv! det er jo stas.

Gjerne kommenter. hihi

 

Lots of love!

Trening - dag 3

Våknet i dag og var støl i hele kroppen. Siden innersvingen stengte to/tre, rakk vi ikke det i dag. Ikke at jeg orket heller! 
Så jeg har da sittet inne i hele dag. HELE dagen. HELE. Selvom det ikke ble trening i dag, er det fortsatt dag 3. En måned varer jo i 31 dager, så jeg har mange uker på å få den perfekte rumpe! og kroppen... Det er ikke sånn at jeg skal bare trene i januar og slutte helt til juni. Nei, i januar skal jeg trene ofte, og de andre månedene fram til sommerferien skal jeg fortsatt trene, bare ikke så super ofte! 

Dette bildet ble tatt tidligere i høst da Helene og jeg PRØVDE å trene så ofte vi kunne. Vi jogga fra hu, forbi eidsvolls bygdningen og ned en bakke der igjen. Hun viste meg et sånt kjempe fint sted der nede ved vannet. Når vi gikk rundt der for å titte litt, fant vi mange åpna kondompakker. Hm....hva har skjedd her liksom? 
Hver gang vi dro ned dit, endte vi opp med å være der i en time eller to når vi egentlig bare skulle være ute å jogge en halvtime! 

 

Lots of love!♥